Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

EuroParcs Aan de Maas

Kerkdriel , Gelderland

EuroParcs
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Mooie ligging aan het water
  • Moderne, comfortabele chalets
  • Veel leuke uitstapjes in de omgeving

Meest kenmerkende is de bijzondere ligging waar dit resort haar naam aan te denken heeft. Daarnaast geniet je hier van een hoog comfortniveau, dankzij de moderne chalets. Op het park zelf zijn niet heel veel faciliteiten, maar naast Resort aan de Maas vind je een 9-Holes golfbaan en een uitgebreid zwembad. Daarnaast zijn er in de omgeving ook tal van uitstapjes te maken. Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs Aan de Maas Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

EuroParcs Resort aan de Maas

Een park voor een vrij brede doelgroep. Zeker als je van water houdt. Dankzij de unieke ligging aan de Maas biedt Resort aan de Maas veel mogelijkgheden voor waterrecreatie. Op het park zelf vind je niet veel faciliteiten, maar in de regio is erg veel te doen. Zo vind je naast dit park een uitgebreid zwembad en een 9-holes golfbaan. De chalets op dit park staan garant voor een hoog comfort niveau.

Veel faciliteiten rondom het park

Op het park zelf vind je buiten een receptie, meerdere speeltuinen en gratis wifi niet veel faciliteiten. Naast het park daarentegen vind je een uitgebreid zwembad, met glijbanen en meer vlak naast het park. Tegenover het park vind je een 9-holes golfbaan. Ook kun je fietsen en E-choppers huren bij de receptie.

Moderne en sfeervolle chalets gedeeltelijk aan het water

Op Resort aan de Maas verblijf je in luxe, sfeervolle chalets. Deze staan gedeeltelijk zoals de naam van het park al doet vermoeden aan het water. De chalets bieden plaats aan 4 t/m 6 personen. Qua inrichting en algeheel comfort staan deze chalets op een behoorlijk hoog niveau. Uiteraard beschikken alle chalets over o.a. een vaatwasser in de keuken.

Bekijk alle bungalows

De Efteling, Den Bosch en meer!

In de regio van Resort aan de Maas is erg veel te doen. Zo vind je De Efteling, Den Bosch, Beekse Bergen en Slot Loevestein in de regio. Daarnaast ook een aantal natuurgebieden, meertjes en erg veel leuke uitstapjes voor kinderen. Zeker in deze regio verveel je je bijna nooit!

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen EuroParcs Resort aan de Maas

Zo voordelig mogelijk genieten aan het water? Check dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders voor EuroParcs Resort aan de Maas. Houdt bij het vergelijk wel rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. We hopen je hiermee te helpen de beste prijs voor dit resort te vinden en wensen je een fijne vakantie met heel veel waterrecreatie.

Deze website gebruikt cookies, meer info