Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

De Rotonde

Enspijk, Gelderland

Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


Wil je graag genieten op een mooie camping of verblijven in een bijzonder chalet? Camping De Rotonde heeft hetgeen wat jij zoekt. Een fantastisch vakantiepark voor gezinnen, maar ook senioren, gelegen in de mooie Betuwe. Je vindt hier wonderlijk natuurschoon, veel vermaak voor jong en oud en natuurlijk talloze mogelijkheden voor uitstapjes die je vakantie tot een succes brengen. Kijk snel verder en oordeel zelf! Lees uitgebreide omschrijving.

De Rotonde Boeken

Meestal geboekt via:

Camping De Rotonde

Wil je graag genieten op een mooie camping of verblijven in een bijzonder chalet? Camping De Rotonde heeft hetgeen wat jij zoekt. Een fantastisch vakantiepark voor gezinnen, maar ook senioren, gelegen in de mooie Betuwe. Je vindt hier wonderlijk natuurschoon, veel vermaak voor jong en oud en natuurlijk talloze mogelijkheden voor uitstapjes die je vakantie tot een succes brengen. Kijk snel verder en oordeel zelf!

Genieten in de natuur

De camping is keurig aangelegd met mooie begroeiing en genoeg faciliteiten voor iedereen.  Op Camping De Rotonde zijn diverse accommodaties aanwezig. Je hebt de keuze uit chalets, stacaravans en heuse waterchalets. Deze unieke accommodatie heeft een overdekt terras aan het water en biedt een pracht uitzicht. Verder is de inrichting netjes, modern en van alle gemakken voorzien. Het is daardoor optimaal genieten van luxe en een hele mooie ligging!

Een verblijf op Camping De Rotonde

Er zijn talloze faciliteiten voor zowel de jeugd als volwassenen. Naast de supermarkt, snackbar en het restaurant is er nog veel meer! Er zijn ook leuke speeltuintjes, een gezellig animatieprogramma, mogelijkheden om te vissen, sportveldjes en natuurlijk het strandbad; het natuurbad met glijbaan waar niemand op uitgekeken raakt! Laat de kinderen heerlijk ravotten in het water of neem zelf een verfrissende duik. Vooral tijdens de warme zomerdagen is het strandbad een groot succes. Ook de omgeving van Camping De Rotonde heeft veel te bieden. Door de fijne ligging in de Betuwe kan je genieten van een prachtige natuur, vele wandel- en fietsroutes en natuurlijk uitstapjes naar Tiel en andere steden en dorpjes in de omgeving.

Kortingen en aanbiedingen voor Camping De Rotonde

Wil je graag een gezellige vakantie met het gezin, dan is Camping De Rotonde echt iets voor jou! Teveel betalen is natuurlijk geen optie. Vergelijk daarom de door ons geselecteerde aanbieders. Let er wel altijd op dat de bijkomende kosten nog worden berekend. Dit zijn vaak de reserveringskosten, toeristenbelasting en dergelijken. Wij willen je alvast een hele fijne vakantie toewensen op de gezellig camping De Rotonde!

Deze website gebruikt cookies, meer info