☰ Menu
 
 

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard Accommodaties

Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow VD op Banjaard 4 Personen

Deze unieke, vrijstaande villa voor 4 personen is speciaal uitgevoerd met een torentje. De villa is voorzien van 3 slaapkamers op de bovenverdieping en een badkamer met ligbad. De slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden. Er is een berging en een terras met tuinmeubilair.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow VWL op Banjaard 4 Personen

Deze geschakelde villa voor 4 personen is luxe uitgevoerd. De villa beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer met bruisbad/whirlpool. Op de ouderslaapkamer staat een extra tv. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en een luxe keuken met o.a. vaatwasser en magnetron. Ook beschikt deze villa over een berging en een terras met tuinmeubilair en 2 ligbedden/-stoelen.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow VDL op Banjaard 4 Personen

Vrijstaande luxe 4-persoons villa met torentje. Deze unieke villa is voorzien van 3 slaapkamers en beschikt standaard over vloerverwarming op de begane grond. In de badkamer vindt u een heerlijk bruisbad en op de ouderslaapkamer bevindt zich een tweede tv. De keuken is luxe uitgevoerd met o.a. een vaatwasser en magnetron.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow DK op Banjaard 4 Personen

Vrijstaande villa voor 4 volwassenen en 1 baby/peuter. Deze villa is kindvriendelijk ingericht en beschikt over 3 slaapkamers waarvan er één als baby-/peuterslaapkamer is ingericht. U vindt er onder andere een ledikant, commode en een bad op standaard. Verder is deze villa uitgerust met een o.a. een wasmachine, kinderstoel, box, bolderwagen en een traphekje (boven). In de omheinde tuin bevindt zich een zandbak.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow DUL op Banjaard 4 Personen

Geschakelde villa voor 4 personen. Deze villa is luxe ingericht met o.a. een bruisbad in de badkamer en vloerverwarming op de begane grond. In de ouderslaapkamer bevindt zich een extra tv en de keuken is uitgerust met een magnetron en vaatwasser. Verder beschikt deze villa over een terras met tuinmeubilair en 2 ligbedden/-stoelen.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow DU op Banjaard 4 Personen

Deze geschakelde villa voor 4 personen beschikt over een knusse woonkamer met televisie. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers met boxspringbedden en de badkamer beschikt over een comfortabel ligbad. Het terras is uitgerust met tuinmeubilair en een parasol. .

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow DCL op Banjaard 4 Personen

Deze luxe, vrijstaande villa ligt vlakbij het strand. Geschikt voor 4 personen en voorzien van 3 slaapkamers. De villa beschikt over een luxe badkamer met bruisbad en de begane grond heeft vloerverwarming. In de keuken vindt u o.a. een magnetron en vaatwasser. Voor in de tuin zijn er zonneligbedden. Verder beschikt deze luxe villa over een veranda en een heerlijk balkon.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow ABE op Banjaard 4 Personen

Vrijstaande en gelijkvloerse bungalow voor 4 personen. Deze bungalow bevindt zich dichtbij het strand, op het oudere gedeelte van het vakantiepark. De keuken is uitgerust met onder andere een vaatwasser, magnetron, koelkast en vriezer. Verder zijn er een wasmachine en wasdroger aanwezig. De bungalow beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan, een wastafel en een toilet. De bungalow heeft een ruime tuin met tuinomheining en is gelegen op het zuiden.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow BWL op Banjaard 5 Personen

Luxe, vrijstaande villa met unieke maritieme uitstraling, vlak bij het strand gelegen. De villa is geschikt voor 5 personen en is voorzien van een gezellige woonkamer, 3 slaapkamers met boxspringbedden en een badkamer met bruisbad. Er is een open keuken met koel/vriescombinatie, oven en vaatwasser. De begane grond beschikt over vloerverwarming en het gemeubileerde terras ligt op het zuiden.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow ZD op Banjaard 5 Personen

Geschakelde bungalow voor maximaal 5 personen. De bungalows bevinden zich aan de rand van het park en liggen vlakbij de centrumvoorzieningen of de speeltuin. De keuken is voorzien van o.a. een koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met eenpersoons boxspringbedden en een badkamer voorzien van een sauna en ligbad. De tuin is uitgerust met tuinmeubilair.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow AML op Banjaard 5 Personen

Deze unieke geschakelde villa voor 5 personen is vlak bij het strand gelegen. De villa beschikt over een torenkamer en een mooi dakterras. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 1 in de torenkamer. De badkamer is standaard uitgevoerd met een bruisbad of whirlpool en de keuken beschikt over een vaatwasser en magnetron. Verder is de villa voorzien van een serre en een garage.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow ZDL op Banjaard 5 Personen

Geschakelde bungalow voor maximaal 5 personen. De bungalows liggen aan de rand van het park en vlakbij de centrumvoorzieningen of de speeltuin. De keuken beschikt o.a. over een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, vaatwasser en magnetron. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer met bruisbad of whirpool en een sauna. Verder zijn er 2 slaapkamers welke voorzien zijn van eenpersoons boxspringbedden. De tuin is uitgerust met tuinmeubilair.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow MU op Banjaard 5 Personen

Geschakelde villa voor 5 personen, vlak achter de duinen of nabij de centrumvoorzieningen. De villa beschikt over een knusse zithoek en op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers met boxspringbedden. De badkamer is voorzien van een ligbad. Het terras is voorzien van tuinmeubilair en een parasol.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow MUL op Banjaard 5 Personen

Deze luxe, geschakelde villa voor 5 personen ligt vlak achter de duinen of dicht bij de centrumvoorzieningen. De villa beschikt over 3 slaapkamers en is uitgerust met luxe voorzieningen zoals een extra tv op de ouderslaapkamer, een vaatwasmachine en vloerverwarming op de begane grond. De badkamer is voorzien van een whirlpool/bruisbad. Bovendien beschikt de villa over een heerlijk terras op het zuiden.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow BSL op Banjaard 6 Personen

Deze luxe, vrijstaande villa voor 6 personen is direct onder aan de duinen gelegen. De villa beschikt over 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en keuken met vaatwasser, magnetron en koel/vriescombinatie. De badkamer is uitgerust met een whirlpool/bruisbad. Verder is er een heerlijk terras op het zuiden.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow H6 op Banjaard 6 Personen

Deze geschakelde villa voor 6 personen beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Verder zijn er 2 badkamers en is er een privé-sauna. U kunt kiezen voor nog meer comfort. Wat dacht u van een magnetron, vaatwasser of oven? Deze en andere voorkeuren geeft u aan tijdens het maken van uw boeking.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow ABB op Banjaard 6 Personen

Vrijstaande bungalow voor maximaal 6 personen op bungalowpark Banjaard (naast Noordzee Résidence De Banjaard). De bungalow heeft 3 slaapkamers, allen op de begane grond. 1 badkamer met douche, wastafel, thermostaatkranen en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet. Woonkamer met laminaatvloeren, televisie en radio. Keuken met vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met vriesvakje, wasmachine en wasdroger. Parkeerplaats bij bungalow.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow HL6 op Banjaard 6 Personen

Deze geschakelde, luxe villa voor 6 personen beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Verder zijn er 2 badkamers (waarvan 1 met whirlpool/bruisbad) en een privé-sauna. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de keuken is ingericht met een koel/vriescombinatie, magnetron en vaatwasser. Verder beschikt deze villa over een fijn terras op het zuiden, met 2 ligbedden of ligstoelen.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow KVL op Banjaard 6 Personen

Deze geschakelde, luxe kindervilla voor 6 personen en 1 baby/peuter beschikt over 4 slaapkamers met boxspringbedden. Één slaapkamer is ingericht als baby-/peuterslaapkamer. Deze ruime villa is standaard ingericht met een privé-sauna en een bruisbad/whirlpool. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en er is een tweede badkamer. De open keuken beschikt over een koel/vriescombinatie en magnetron. In de omheinde tuin staat een zandbak.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow ABF op Banjaard 6 Personen

Royale vrijstaande villa met grote tuin op het zuiden geschikt voor maximaal 6 personen op het park Noordzee Résidence De Banjaard. De villa is voorzien van een ruime woonkamer met televisie en serre. Daarnaast is er een luxe keuken met inductiekookplaat en vaatwasser. In de ruime berging zijn er een wasmachine en wasdroger aanwezig. De villa heeft 3 slaapkamers op de bovenverdieping. Er zijn twee badkamers waarvan één met sauna en douche. De ouderslaapkamer heeft een ensuite badkamer met wastafel en bruisbad.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow VO op Banjaard 6 Personen

Vrijstaande villa voor 6 personen. Deze villa heeft 3 slaapkamers en een badkamer met 2-persoons ligbad. De woonkamer is comfortabel ingericht en er is een open keuken. Verder heeft de villa een fijn terras met tuinmeubilair en een parasol.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow KV op Banjaard 6 Personen

Geschakelde kindervilla voor 6 personen en 1 baby/kleuter. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan er één is ingericht als baby-/peuterslaapkamer. Hier vindt u o.a. een ledikant, commode en een badje. Op de begane grond bevindt zich een vierde slaapkamer en een extra badkamer. De villa beschikt over een privé-sauna. Verder is deze villa uitgerust met o.a. een kinderstoel, box, bolderwagen en een wasmachine. De wandcontactdozen en het fornuis zijn afgeschermd en er is een traphekje. In de omheinde tuin staat een zandbak en er is een terras met tuinmeubilair en een parasol.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow HHL6 op Banjaard 6 Personen

Dit vrijstaande landhuis met rieten kap is zeer luxe ingericht. Het biedt ruimte aan en 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 met whirlpool/bruisbad. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Verder is er een comfortabele zithoek en een luxe keuken met vaatwasser en combimagnetron. Het terras met tuinmeubelen is op het zuiden gelegen.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow HH6 op Banjaard 6 Personen

Vrijstaand landhuis met mooie rieten kap. Geschikt voor 6 personen. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Op de begane grond bevindt zich een tweede badkamer. De ruime keuken is uitgerust met een koel/vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. Het landhuis beschikt over een terras met tuinmeubilair.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow VOL op Banjaard 6 Personen

Vrijstaande villa voor 6 personen. Deze villa heeft 3 slaapkamers en een badkamer met whirlpool/bruisbad. De woonkamer is comfortabel ingericht en beschikt over vloerverwarming en er is een open keuken met koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Verder heeft de villa een fijn terras met tuinmeubilair en een parasol.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow ABC op Banjaard 8 Personen

Deze bungalows hebben een unieke ligging op een groot perceel onder aan de duinen, dicht bij het strand. De bungalows zijn voorzien van 2 luxe badkamers zowel boven als beneden (één met douche en één met ligbad). De luxe open keukens zijn voorzien van een vaatwasser en een magnetron (oven met voorkeur te boeken). Er is 1 slaapkamer beneden, 3 slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping. De bungalows hebben een extra apart toilet boven. Daarnaast beschikken de bungalows over een mooi aangelegde grote tuin. Zand 2 beschikt zelfs over een ingegraven trampoline.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow HHL8 op Banjaard 8 Personen

Vrijstaand luxe landhuis met rieten kap voor 8 personen. Deze villa beschikt over 4 slaapkamers met boxspringbedden en 2 luxe badkamers, waarvan 1 met whirlpool/bruisbad. De keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie, vaatwasser en magnetron. Tevens is er een wasmachine aanwezig. Dit landhuis heeft een heerlijke serre en een omheinde tuin met terras op het zuiden.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow H8X op Banjaard 8 Personen

Geschakelde, luxe villa voor 8 personen in Niet-roken-uitvoering. Deze villa beschikt over 4 slaapkamers met boxspringbedden, vloerverwarming op de begane grond en een extra tv in de ouderslaapkamer. De luxe, open keuken is uitgerust met een oven, magnetron en vaatwasser. Het terras ligt op het zuiden. Huisdieren zijn van harte welkom in deze villa.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow HH8 op Banjaard 8 Personen

Vrijstaande villa voor 8 personen. De villa heeft 3 slaapkamers op de bovenverdieping en 1 slaapkamer op de begane grond. Er zijn 2 badkamers (waarvan 1 met ligbad). Verder is er een gezellige zithoek en een open keuken. De tuin is voorzien van tuimeubilair en een parasol.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow YL8 op Banjaard 8 Personen

Deze vrijstaande, luxe villa voor 8 personen beschikt over een luxe keuken met een vaatwasser, magnetron en koel/vriescombinatie. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en er is een mooie serre. Er zijn 4 ruime slaapkamers met boxspringbedden en 2 badkamers waarvan 1 met whirlpool/bruisbad. Daarnaast beschikt deze villa over een privé-sauna.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow HL8 op Banjaard 8 Personen

Geschakelde luxe villa voor 8 personen. Naast 4 slaapkamers met boxspringbedden en 2 badkamers (waarvan 1 met wirlhpool/bruisbad) beschikt deze villa over een privé-sauna. De ouderslaapkamer is uitgerust met een extra tv. Er is een knusse zithoek en een open keuken met koel/vriescombinatie, vaatwasser en magnetron. Ook is er een terras met tuinmeubilair.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow H8 op Banjaard 8 Personen

Geschakelde villa voor 8 personen. De villa heeft 3 slaapkamers op de bovenverdieping en 1 slaapkamer op de begane grond. Er zijn 2 badkamers (waarvan 1 met ligbad) en een privé-sauna. Verder is er een gezellige zithoek en een open keuken. De tuin is voorzien van tuimeubilair en een parasol.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow ABD op Banjaard 10 Personen

Zeer luxe villa met 5 slaapkamers, 2 badkamers met bruisbad/douche en 2 aparte toiletten. Ruime woonkamer met breedbeeld tv, dvd-speler, video en gasopenhaard. Tevens aanwezig, een wasmachine, wasdroger en grote vriezer. Grote tuin met 2 terrassen en uitzicht op vijver. 4 parkeerplaatsen aanwezig.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow YL10 op Banjaard 10 Personen

Vrijstaande, luxe villa voor 10 personen. De villa beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 met whirlpool/bruisbad) en een privé-sauna. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en op de ouderslaapkamer staat een tweede tv. De keuken is luxe ingericht met een vaatwasser, magnetron en koel/vriescombinatie. Deze villa beschikt tevens over een heerlijke serre en een terras met tuinmeubilair.De mindervalide bungalow (Oosterscheldelaan 11) heeft de volgende aanpassingen: brede deuren, geen drempels en aangepaste badkamer. Let op: U dient in stap 1 van de boekingsmachine de voorkeur ‘geschikt voor mindervaliden’ aan te vinken. U betaalt geen voorkeurskosten.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow Y10 op Banjaard 10 Personen

Deze vrijstaande villa voor 10 personen beschikt over 4 slaapkamers met boxspringbedden, 2 badkamers (waarvan 1 met ligbad) en een privé-sauna. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en magnetron en er is een gezellige serre. Tot slot is er een terras met tuinmeubilair en een parasol.

Meer info
Geen afbeelding beschikbaar

Vakantiebungalow FV16 op Banjaard 16 Personen

Deze luxe, vrijstaande villa voor 16 personen is voorzien van 8 slaapkamers met extra lange bedden en 3 luxe badkamers (waarvan 1 met whirlpool/bruisbad). De gezellige woonkamer is voorzien van een openhaard en de luxe keuken beschikt o.a. over een vaatwasser en combimagnetron. Verder beschikt deze mooie villa over een heerlijke serre en sauna. In de berging vindt u een wasmachine en wasdroger. Er is in deze villa ook aan de kinderen gedacht, want er is o.a. een campingbedje, kinderstoel en bolderwagen aanwezig. De tuin is omheind en er is een terras met tuinmeubilair en parasol.

Meer info

Deze website gebruikt cookies, meer info