☰ Menu
 
 

Buitenplaats Gerner

Dalfsen, Overijssel

Chalets op Buitenplaats Gerner

Park in het kort


  • Ideale bestemming voor fietsers en wandelaars
  • Sauna- en wellnessdaciliteiten, overdekt zwembad en meer
  • 3 types boshuizen, liggend bij het bos of de vijver

Buitenplaats Gerner is een rustig gelegen vakantiepark in Dalfsen in de omgeving van het Overijsselse Vechtdal. Vanuit het park ben je zo in Ommen en Zwolle. Lees uitgebreide omschrijving.

Buitenplaats Gerner Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Mooie natuur in de omgeving

Buitenplaats Gerner Dalfsen

Buitenplaats Gerner is een rustig gelegen vakantiepark in Dalfsen in de omgeving van het Overijsselse Vechtdal. Vanuit het park ben je zo in Ommen en Zwolle.

Fitnessruimte

Faciliteiten op Buitenplaats Gerner

Je kunt heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad op Buitenplaats Gerner of in het openluchtbad of de zwemvijver in de omgeving. Voor kinderen is er van alles te doen: skelteren, midgetgolfen, spelen in de speeltuintjes of sporten. Je kunt iets eten of drinken in Cafetaria Gerner of Restaurant Auberge 't Asje. Of heerlijk relaxen en gebruik maken van de sauna- en wellnessfaciliteiten.

Omgeving

Buitenplaats Gerner: de omgeving

Het Overijssels Vechtdal is een ideale bestemming voor fietsers en wandelaars. Cultuurliefhebbers zetten koers naar Zwolle. Het museum De Fundatie  is uitgebreid met een glazen koepel op het dak en organiseert spraakmakende tentoonstellingen. Of maak een stadswandeling door de Hanzestad Zwolle. Ommen heeft een  rijke geschiedenis, schitterende natuurgebieden en een vriendelijk centrum.

Tips in de omgeving
Bungalow

Accommodaties op Buitenplaats Gerner

Je verblijft in een van de drie types boshuizen op Buitenplaats Gerner: standaard, comfort of premium. De boshuizen liggen bij het bos of de vijver. De comfort boshuizen hebben een nieuwer interieur en per huis iets extra’s, zoals zonnebank, sauna of wasmachine. De premium boshuizen zijn totaal gerenoveerd en hebben naast de extra’s van de comfort boshuizen extra luxe in het interieur.

Bekijk alle bungalows

Deze website gebruikt cookies, meer info