☰ Menu
 
 

Sallandshoeve

Nieuw Heeten, Overijssel

Park in het kort


  • Kindvriendelijk park met flink wat faciliteiten
  • Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug
  • Mooi, ruimte complete bungalows

Een echt gezinspark dat behoorlijk compleet is qua voorzieningen. Het overdekte zwembad is erg kindvriendelijk en zorgt voor flink wat uurtjes vermaak. Daarnaast is er een restaurant op het park en vind je hier diverse andere sport- en speelfaciliteiten. De bungalows behoren tot het hogere middensegment en bieden plaats aan 2 t/m 6 personen. Daarnaast is er op Vakantiepark Sallandshoeve ook een campinggedeelte. Met een prachtige, toeristische ligging aan de voet van de Sallandse Heuvelrug is er ook in de directe omgeving veel te doen voor alle leeftijden. Lees uitgebreide omschrijving.

Sallandshoeve Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Midgetgolfbaan

Gezinspark aan de Sallandse Heuvelrug

Zeker met jonge kinderen een leuk park. De ligging aan de voet van de Sallandse Heuvelrug biedt is zeker voor natuurgenieters ideaal. Daarnaast biedt de omgeving veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Op het park is er ook veel te doen met o.a. een overdekt zwembad en een restaurant. Daarnaast zijn de bungalows op dit park zeker niet verkeerd. Echt een park voor ontspannende gezinsvakanties.

Bowlingbanen

Faciliteiten

Dit is een echt gezinspark en daarom ook voorzien van de nodige faciliteiten. Het overdekte zwembad, met apart kinderbad voorziet in heel veel kindervermaak. Tevens is er bij het park een speelvijver. Daarnaast vind je op Vakantiepark Sallandshoeve sportvelden, bowlingbanen, midgetgolf, poolbiljart en meer! Ook is er een broodjesservice en kun je hier fietsen huren. Qua kinderanimatie is er ook genoeg te doen. Het animatieteam organiseert van alles voor de kinderen. Geen zin om zelf te koken. Je vindt op het park ook een restaurant.

Speeltuin

Bungalows

De bungalows op het park stellen niet snel teleur. Deze zijn over het algemeen vrij ruim en beschikken over een modern interieur. Daarnaast kun je ook kiezen voor een compleet ingerichte safaritent. Of hier verblijven op de camping. Nadeel is de grootste bungalows slechts plaats bieden aan 6 personen. Dit wellicht een beetje lastig voor grotere gezinnen. Wel kun je bungalow naast elkaar boeken, indien je hier met een grotere groep wilt verblijven.

Bekijk alle bungalows
Bosrijke omgeving

Omgeving

In de omgeving is heel erg veel te doen. Allereerst vind je vlakbij Avonturenpark Hellendoorn, met meer dan 30 attracties en shows. Ook Attractiepark Slagharen ligt niet ver van het park. Tevens zijn er tal van andere uitstapjes mogelijk in de directe omgeving. Vakantiepark Sallandshoeve ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Een zeer toeritisch gebied, waar heel erg veel te doen is. Leuke steden in de buurt zijn Deventer, Zutphen en Zwolle.

Tips in de omgeving
Speeltuin

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark Sallandshoeve

Voor Vakantiepark Sallandshoeve zijn veel aanbieders beschikbaar. Goed nieuws! Hierdoor kun je vaak een leuke aanbieding pakken! Vergelijk voor de beste prijs de kortingen en aanbiedingen van de aanbieders op deze pagina. Houdt rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. We wensen je een fijne vakantie aan de Sallandse Heuvelrug.

Deze website gebruikt cookies, meer info