☰ Menu
 
 

EuroParcs Spaarnwoude

EuroParcs

Park in het kort


  • Ligt in het recreatiegebied Spaarnwoude in Halfweg
  • Ideale verblijfplaats voor sportievelingen
  • Dichtibij de strand en duinen van Zandvoort en Bloemendaal

EuroParcs Spaarnwoude ligt in het recreatiegebied Spaarnwoude in Halfweg, halverwege de steden Amsterdam en Haarlem. Een ideale verblijfplaats voor sportieve mensen die in de omringende bossen en in het weidse polderlandschap willen wandelen en fietsen, kanovaren in de natuurvijver en golfen op de nabijgelegen golfbaan. Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs Spaarnwoude Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

EuroParcs Spaarnwoude

EuroParcs Spaarnwoude ligt in het recreatiegebied Spaarnwoude in Halfweg, halverwege de steden Amsterdam en Haarlem. Een ideale verblijfplaats voor sportieve mensen die in de omringende bossen en in het weidse polderlandschap willen wandelen en fietsen, kanovaren in de natuurvijver en golfen op de nabijgelegen golfbaan.

Faciliteiten op EuroParcs Spaarnwoude

Zwemmen kan in de nieuwe zwemhal met apart kleuterbad. Hier kun je ook lekker eten in de brasserie, fitnessen of genieten van de sauna en het solarium. Gasten van EuroParcs Spaarnwoude mogen ook kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van EuroParcs Buitenhuizen.

EuroParcs Spaarnwoude: De omgeving 

Proef de typische sfeer van Amsterdam met musea en grachten of  ga heerlijk winkelen in de binnenstad van Haarlem. En het strand en de duinen van Zandvoort en Bloemendaal liggen binnen handbereik. Of bezoek het stoomgemaal Halfweg waar je het enorme nog draaiende scheprad kunt bewonderen  waarmee de Haarlemmermeer werd drooggepompt.

Accommodaties op EuroParcs Spaarnwoude

Op het terrein van EuroParcs Spaarnwoude staan witte chalets en luxe vakantiewoningen die door een architect zijn ontworpen. Fraaie architectuur gecombineerd met een luxe inrichting. Sommige vakantiewoningen staan direct aan het water. Je kijkt zo vanuit de woonkamer of het terras op de vijvers en plassen. Alle woningen zijn compleet ingericht met moderne keuken (met vaatwasser), zit- en eethoek en cv.

Deze website gebruikt cookies, meer info