☰ Menu
 
 

DroomPark Buitenhuizen

DroomParken

Park in het kort


Droompark Buitenhuizen ligt in het natuurgebied Spaarnwoude in Velsen-Zuid op korte afstand van IJmuiden. Het park ligt pal naast het grootste golfterrein van Europa (66 holes). Aan de rand van Droompark Buitenhuizen bevindt zich een prachtig natuurmeer waar waar de kinderen zich prima kunnen vermaken met het bouwen van bijvoorbeeld zandkastelen, zwemmen en eventueel varen in een opblaasboot, ook kan er prima gevist worden. Lees uitgebreide omschrijving.

DroomPark Buitenhuizen Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Genieten aan het water in DroomPark Buitenhuizen Velsen-Zuid

Droompark Buitenhuizen ligt in het natuurgebied Spaarnwoude in Velsen-Zuid op korte afstand van IJmuiden. Het park ligt pal naast het grootste golfterrein van Europa (66 holes). Aan de rand van Droompark Buitenhuizen bevindt zich een prachtig natuurmeer waar waar de kinderen zich prima kunnen vermaken met het bouwen van bijvoorbeeld zandkastelen, zwemmen en eventueel varen in een opblaasboot, ook kan er prima gevist worden.

Faciliteiten op DroomPark Buitenhuizen

Op DroomPark Buitenhuizen bevindt zich een verwarmd buitenzwembad, voorzien van een mooie ligweide. Dit zwembad is geopend, gedurende het zomerseizoen. Tevens kun je op het park ontspannen in de wellness gedeelte dat geheel privé is te boeken. Tevens bevinden zich op het park een restaurant, cafetaria en een broodjesservice, een fitness centre en diverse speeltoestellen voor de kinderen.

DroomPark Buitenhuizen: De omgeving 

Vanaf DroomPark Buitenhuizen ben je snel met de fiets of de auto in Amsterdam of Haarlem. Ga lekker winkelen, bezoek een museum of geniet van de grachten en de prachtige monumenten. Sluit de dag af op een terras of in een typisch bruin café. Maar ook een bezoek aan het avontuurlijke fort IJmuiden dat op een eiland ligt in het drukbevaren Noordzeekanaal is een aanrader. Op het strand van IJmuiden is het heerlijk zonnen en sporten. Of neem een sportieve duik in de zee.

Accommodaties op DroomPark Buitenhuizen

Op Droompark Buitenhuizen staan chalets die geschikt zijn voor 4-6 personen. Tussen de verschillende soorten bungalows is er altijd wel een type te vinden dat bij je wensen past: van eenvoudig tot luxe. Sommige huisjes zijn speciaal door architecten ontworpen. 

Aanbiedingen en kortingen voor DroomPark Buitenhuizen

Ben je op zoek naar de beste prijs voor DroomPark Buitenhuizen? We hebben de aanbieders met de scherpste prijzen voor dit vakantiepark voor je op een rij gezet. Klik en vergelijk de prijzen! Tevens kun je ook altijd even kijken naar de door ons verzamelde aanbiedingen en kortingsacties voor DroomParken. Je vindt op deze manier altijd de meest gunstige prijs voor DroomPark Buitenhuizen.

Deze website gebruikt cookies, meer info