☰ Menu
 
 

Bungalowpark Zuiderzee

Medemblik, Noord-Holland

Bungalowpark Zuiderzee

Park in het kort


Medemblik is het oudste stadje aan de IJsselmeerkust en is hiermee bezienswaardigheid op zich. In Medemblik vindt u Bungalowpark Zuiderzee. Een park dat zich uitstekend leent voor watersporters en rustzoekers. Ook voor gezinnen met kinderen is er op het park ontzettend veel te doen. Houdt u van het strand? Komt goed uit, want het park ligt 400 meter van de kust. Lees uitgebreide omschrijving.

Bungalowpark Zuiderzee Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Mooi uitzicht vanuit je bungalow

Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik

Medemblik is het oudste stadje aan de IJsselmeerkust en is hiermee bezienswaardigheid op zich. In Medemblik vindt u Bungalowpark Zuiderzee. Een park dat zich uitstekend leent voor watersporters en rustzoekers. Ook voor gezinnen met kinderen is er op het park ontzettend veel te doen. Houdt u van het strand? Komt goed uit, want het park ligt 400 meter van de kust.

Zwem

Faciliteiten op Bungalowpark Zuiderzee

Op het park vindt u onder meer een restaurant, subtropisch zwembad en voor de kinderen erg veel speelmogelijkheden. Bij mooi weer kunt u op het park lekker genieten aan het meer.

Bungalows aan het water op Bungalowpark Zuiderzee

Kortingen en prijzen Bungalowpark Zuiderzee

Wilt u Bungalowpark Zuiderzee boeken voor de laagste prijs? Vergelijk dan de diverse door ons geselecteerde aanbieders van dit vakantiepark, hiermee vindt u gegarandeerd het beste aanbod.

Deze website gebruikt cookies, meer info