☰ Menu
 
 

Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant

Vakantiepark Beekse Bergen

Park in het kort


  • Ligt 5 minuten van het bekende safaripark
  • Accommodaties in Afrikaanse safari stijl
  • Overdekt junglebad en heel veel meer faciliteiten

Vakantiepark Beekse Bergen is een ware belevenis voor jong en oud. Het vakantiepark ligt 5 autominuten vanaf het welbekende safaripark en tezamen vormen het safaripark en vakantiepark voor een stukje Afrika in Nederland. Boek je een vakantie op Vakantiepark Beekse Bergen, dan krijg je niet alleen gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen, maar ook krijg je een attractiepas, die je toegang geeft tot: Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Beekse Bergen Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Kinderen kijken over het water

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen is een ware belevenis voor jong en oud. Het vakantiepark ligt 5 autominuten vanaf het welbekende safaripark en tezamen vormen het safaripark en vakantiepark voor een stukje Afrika in Nederland. Boek je een vakantie op Vakantiepark Beekse Bergen, dan krijg je niet alleen gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen, maar ook krijg je een attractiepas, die je toegang geeft tot:

Deze attractiepas heeft daarnaast nog een ander groot voordeel. Tot een jaar na je verblijf wordt dit een kortingspas, die je 25% korting geeft op alle 5 de dagattracties waar deze pas geldig voor is. Wellicht dus een extra reden dus om te boeken voor Vakantiepark Beekse Bergen.

Kinderen fietsen over het park

Accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen

Op Vakantiepark Beekse Bergen heb je de keuze uit zeer diverse accommodaties. Zo vind je er blokhutten, chalets, bungalows en groepsbungalows. De accommodaties hebben vaak een echte Afrikaanse safari stijl, waardoor je op Vakantiepark Beekse Bergen het idee zult hebben ergens ver in het buitenland te verblijven, zonder dat je er al te ver voor hebt moeten reizen.

Bekijk alle bungalows
Ontdek het Africadorp in Beekse Bergen

Faciliteiten op Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen is uiteraard de perfecte uitvalsbasis om te genieten van Safaripark Beekse Bergen, maar daarnaast zijn er ook een flink aantal faciliteiten te vinden op het park zelf. Zo is er een overdekt junglebad. Hier vind je 3 verwarmde zwembaden. Er is een strand aan het Victoriameer, een speelstrand en in het zwembad vind je ook nog een apart peuter- en kleuterbad. Tevens kun je op het park ook een duikcursus nemen en zijn er voor de kinderen diverse speeltoestellen. Het animatieteam op Vakantiepark Beekse Bergen is bijzonder toegewijd om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen, daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Mocht je honger krijgen van al deze activiteiten en geen zin meer hebben om zelf te koken? Dan kun je uit eten in de Afrika Club. Hier vind je Restaurant Kaapstad en Snackbar Peuselhappie.

Geniet van je vakantie op Vakantiepark Beekse Bergen

Kortingen en aanbiedingen voor Vakantiepark Beekse Bergen

In de regio van Vakantiepark Beekse Bergen is veel moois te vinden. Van de Kempische Landgoederen, waar je geniet van rust en natuur, tot de Loonse en Drunense Duinen. Ook zijn er veel mogelijkheden voor een actief dagje uit. Klimrijk Brabant, ZooParc Overloon en Dierenrijk vind je in de buurt. Ook is natuurlijk een dagje Efteling een goed idee. Kortom: Genoeg te doen in en rondom Vakantiepark Beekse Bergen.

Tips in de omgeving
Verblijf met je gezin in 1 van de Jungalows

Kortingen en aanbiedingen voor Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen wordt geëxploiteerd door Libema Vakantieparken. De beste kortingen vind je dan ook op onze speciale Libema kortingen- en actiepagina. Naast acties en aanbiedingen voor Vakantiepark Beekse Bergen, vind je hier ook de beste acties voor Vakantiepark Dierenbos. Daarnaast raden we je aan om de prijzen en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders te vergelijken, houdt hierbij rekening met o.a. reserveringskosten, prijzen voor al dan niet verplicht bedlinnen, toeristenbelasting en eventueel andere bijkomende kosten. Als je deze stappen uitvoert, vind je zeker de beste prijs voor een vakantie op Vakantiepark Beekse Bergen.

Reviews

8.9

Vanherreweghe Sara
14-04-2016

super leuke vakantie

We zijn deze paasvakantie voor de derde keer terug geweest en opnieuw was het een leuke ervaring.De kinderen ontdekken telkens nieuwe dingen en ze kunnen er vrij spelen in speelland.Keer op keer trekken ze grote ogen bij het zien van alle prachtige dieren in het safaripark.Natuurlijk mogen we de mascotte Jambo niet vergeten!Onze kinderen zijn er zot van en kijken er telkens naar uit om s'avonds naar de mini disco te gaan.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info