Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Oostappen Vakantiepark De Berckt

Oostappen Vakantieparken

Park in het kort


Een vakantiepark met enorm veel faciliteiten, waaronder een uitgebreid subtropisch zwembad. De accommodaties op Vakantiepark De Berckt zijn echter wel heel eenvoudig, maar als je dit niet belangrijk vindt en je vooral een park zoekt waar de kinderen zich enorm kunnen vermaken, dan is dit wellicht precies het park dat je zoekt. Lees uitgebreide omschrijving.

Oostappen Vakantiepark De Berckt Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Oostappen Vakantiepark De Berckt

Oostappen Vakantiepark De Berckt is een park met als thema ridders en jonkvrouwen. De ontvangst vindt dan ook plaats in een echt kasteel. Op het park kunt u verblijven in een Oostappen vakantietent, een chalet, of een kampeerplaats huren. Ook biedt Vakantiepark De Berckt seizoensplaatsen aan.

Faciliteiten op De Berckt

Op Vakantiepark De Berckt vindt u o.a. een subtropisch zwembad met peuter- en kleuterbad, een stroomversnelling, waterglijbaan, drakeneiland, recreatieve sauna, Turks stoombad, hotwhirpool, relasxruimte, daarnaast vindt u op het park een eetcafé, terras, feestzaal, snackbar en een supermarkt.

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark De Berckt

Om Vakantiepark De Berckt te boeken voor de laagste prijs, kunt u de prijzen vergelijken van de door ons geselecteerde aanbieders, u boekt dan altijd voor de laagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info