☰ Menu
 
 

Oostappen Vakantiepark Heelderpeel

Heel, Limburg

Oostappen Vakantieparken

Park in het kort


Luxe bungalows aan, of bij het water en een schitterende recreatieplas. Daarnaast vind je op Vakantiepark Heelderpeel ook nog een buitenzwembad en horeca faciliteiten. In de omgeving is met o.a. Toverland en Designer Outlet Roermond genoeg te doen. Groot voordeel van Vakantiepark Heelderpeel is dat je er tegen ieder budget terecht komt, vanwege de uiteenlopende accommodaties. Lees uitgebreide omschrijving.

Oostappen Vakantiepark Heelderpeel Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Homeparc Heelderpeel

Het gevoel van een camping, maar dan wel voorzien van schitterende accommodaties. Vakantiepark Heelderpeel bevindt zich in het hart van het Nederlandse Midden-Limburgse Maasplassengebied. Uniek aan dit park is het enorme zandstrand. Hier kun je lekker zonnen en zwembad. Daarnaast vind je in de buurt veel meer plassen. Hier kun je zeilen, surfen, zonnen en dobberen op een luchtbed.

Faciliteiten op Heelderpeel

Het buitenzwembad, en de recreatieplas zorgen op Vakantiepark Heelderpeel voor het nodige zwemvermaak. Qua eten en drinken vind je op dit park het restaurant, de snackbar en de broodjesservice. In het activiteitenhonk vind heel erg veel sportieve faciliteiten en is er het recreatieprogramma. Daarnaast biedt ook de directe omgeving zoveel dat de vakantie op dit Limburgse Oostappen park doorbrengen voor genoeg vermaak zorgt.

Bungalows, stacaravans en kampeerplaatsen

Mocht je op zoek zijn naar luxe, boek dan de Dalvik Villa. Deze liggen aan, of vlakbij het water en bieden meer dan je nodig hebt. Echter zijn er ook leuke budget optie, zoals de bungalow cottage, de stacaravans en natuurlijk de kampeerplekken. Groot voordeel is dat je op Oostappen Vakantiepark Heelderpeel in elk segment wel iets vindt.

Bekijk alle bungalows

Veel te doen rondom Vakantiepark Heelderpeel

De Limburgse gezelligheid, veel mooie natuur en veel recreatieplassen. Dit is in het kort de omgeving, maar ook vind je dichtbij Attractiepark Toverland, Designer Outlet Roermond en Nationaalpark De Groote Peel. Mocht je op Heelderpeel verblijven is het meer dan de moeite waard om er in de omgeving op uit te gaan.

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen Oostappen Vakantiepark Heelderpeel

"Vakantie voor iedereen" is de slogan van Oostappen Vakantieparken. Ook op Vakantiepark Heelderpeel wordt dit dan ook meer dan waar gemaakt. Je vindt er accommodaties voor ieder budget, zodat er veel is om van te genieten tegen lage prijzen. Ben je op zoek naar de allerlaagste prijs? Mochten er aanbiedingen zijn, dan vind je ze op deze pagina en kun je direct profiteren.

Deze website gebruikt cookies, meer info