☰ Menu
 
 

Vakantiepark Het Roekenbosch

Park in het kort


Op dit moment is Vakantiepark Het Roekenbosch in gebruik voor de opvang voor asielzoekers! Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Het Roekenbosch Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Let op!

Op dit moment is Vakantiepark Het Roekenbosch in gebruik voor de opvang voor asielzoekers!

Vakantiepark Roekenbosch in Blitterswijck

Vakantiepark Roekenbosch is een echt familiepark en is gelegen vlakbij de Maas in Blitterswijck. Dit gebied van Limburg behoort nog net niet tot het heuvelachtige gebied, maar indien u nog een klein stukje richting het zuiden rijdt, begint het bergachtige Limburgse landschap. In de omgeving van het vakantiepark vindt u heel veel akkers, bossen en natuurgebieden.

Een echt familiepark

Dat vakantiepark Roekenbosch een echt familiepark is, blijkt wel uit het feit dat er een kinderboerderij aanwezig is op het park, een familierestaurant en ook het zwembad heeft voor kinderen erg veel vermaakt te bieden. Ook voor jongeren is er in het parkcentrum erg veel te doen, zoals bowlen, darten, spelen op speelautomaten en ook zijn er diverse sportvelden op dit prachtige Limburgse vakantiepark aanwezig.

Kortingen en prijzen Vakantiepark Roekenbosch

Roekenbosch is gemiddeld geprijsd voor de meeste bungalows, de grote bungalows daarentegen zijn erg gunstig geprijsd en lenen zich uitstekend voor familieweekenden, of andere soorten groepsvakanties. U boekt een verblijf op het park het goedkoopst via de door ons geselecteerde aanbieders.

Reviews

8.3


29-04-2018

Prachtige bungalow in een mooi park. Leuke dingen te doen in de buurt. Jammer van de sluiting laatst.

1


22-03-2018

Een grote bende van verwaarloosde bungalows. Een krotte wijk al eer.

Deze website gebruikt cookies, meer info