☰ Menu
 
 

Landal Reevallis

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Ideaal park voor rustzoekers
  • Voorzien van mooie bungalows
  • Gebruik van de faciliteiten op Landal Hoog Vaals

Een park met weinig faciliteiten, maar wel mag je bij een verblijf op Reevallis gratis gebruik maken van de faciliteiten op Landal Hoog Vaals. Reevallis is vooral een park waar je naartoe gaat om Zuid-Limburg te verkennen. De bungalows zijn comfortabel en een aantal zelfs erg luxe uitgevoerd. Daarnaast is de heuvelachtige omgeving ronduit prachtig. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Reevallis Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Reevallis in Vijlen

Reevallis is gelegen op het adembenemende Limburgse heuvellandschap. Het park zelf is relatief eenvoudig, maar gasten van Reevallis mogen gratis gebruik maken van het zwembad op het naastgelegen vakantiepark Landal Hoog Vaals. Landal Reevallis richt zich met name op liefhebbers van het Limburgse landschap en verkoopt bij de receptie dan ook een keur aan streekproducten voor degenen die echt de Limburgse smaak willen proeven. De bungalows op het park zijn zeer goed ingericht. Een aantal bungalows bieden dan ook nog extra's als een infraroodsauna en een vaatwasser.

Kortingen en prijzen Landal Reevallis

Het park is relatief eenvoudig, maar de bungalows zijn daarentegen zeer goed in orde. De prijzen van het park zijn aan de lage kant. Check de actuele prijzen bij de aanbieders die we voor u hebben geselcteerd.

Deze website gebruikt cookies, meer info