☰ Menu
 
 

Summio De Riethorst

Plasmolen, Limburg

Summio Parcs

Park in het kort


De Riethorst is een kleinschalig familiepark gelegen in de landelijke oase in Noord-Limburg. Het ligt tussen de Maas en de Mookerheide. Wil je graag met het hele gezin de uitgestrekte bos- en heidegebieden ontdekken en samen naar de historische elementen kijken die wijzen op het Romeinse verleden van deze streek? Dan is dit park een goede keuze voor het hele gezin! In het aspergeseizoen bieden de restaurants je heerlijke gerechten aan. Het hele jaar door kun je hier genieten van de echte Limburgse vlaai, deze lekkernij mag niet gemist worden! Tip: koop vlak voor je vertrek naar huis een heerlijke Limburgse vlaai voor de thuisblijvers en/of om thuis nog even na te genieten van deze heerlijke vakantie op de Riethorst in Limburg. Lees uitgebreide omschrijving.

Summio De Riethorst Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Hogenboom De Riethorst in Limburg

De Riethorst is een kleinschalig familiepark gelegen in de landelijke oase in Noord-Limburg. Het ligt tussen de Maas en de Mookerheide. Wil je graag met het hele gezin de uitgestrekte bos- en heidegebieden ontdekken en samen naar de historische elementen kijken die wijzen op het Romeinse verleden van deze streek? Dan is dit park een goede keuze voor het hele gezin! In het aspergeseizoen bieden de restaurants je heerlijke gerechten aan. Het hele jaar door kun je hier genieten van de echte Limburgse vlaai, deze lekkernij mag niet gemist worden! Tip: koop vlak voor je vertrek naar huis een heerlijke Limburgse vlaai voor de thuisblijvers en/of om thuis nog even na te genieten van deze heerlijke vakantie op de Riethorst in Limburg.

Faciliteiten De Riethorst

Het kleinschalige familiepark De Riethorst heeft veel faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Fietsenverhuur, een golfbaan in de omgeving en volop speelplezier voor de kinderen. Veel leuke speeltoestellen en speeltuinen waar de kinderen zichzelf lekker uit kunnen kuren. Samen tafeltennissen of van de natuur genieten behoort ook tot de mogelijkheden. Weer of geen weer, het familiepark heeft veel te bieden. Fietsen kan hier heel goed, je kunt in drie provincies fietsen of de grens oversteken. Dit park is voor jong en oud een echte aanrader, gelegen in een prachtig recreatiegebied!

Kortingen en aanbiedingen Hogenboom De Riethorst

Ben je op zoek naar de beste aanbieding voor Hogenboom De Riethorst in Plasmolen Nederland? Vergelijk hier dan de beste aanbieders met elkaar. Bekijk de prijzen, de aanbiedingen en wie weet is er wel een leuke lastminute waar je gebruik van kunt maken! Boek daarom nu voordelig jouw vakantie en geniet er met het hele gezin van! Een fijne vakantie gewenst!

Deze website gebruikt cookies, meer info