☰ Menu
 
 

Weddermeer

Park in het kort


Villapark Weddermeer is een echt familiepark. Het park is gelegen vlakbij het prachtige natuurgebied Westerwolde, waar u heidevelden, bos en waterpartijen kunt bewonderen. Naast dat dit gebied zich prima leent voor wandel- en fietstochten, kun je er ook kanoën en vissen. Dit laatste geldt ook voor de villa's op dit vakantiepark, want de meeste villa's liggen aan het water en beschikken over een visvlonder. Lees uitgebreide omschrijving.

Weddermeer Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Villapark Weddermeer

Villapark Weddermeer is een echt familiepark. Het park is gelegen vlakbij het prachtige natuurgebied Westerwolde, waar u heidevelden, bos en waterpartijen kunt bewonderen. Naast dat dit gebied zich prima leent voor wandel- en fietstochten, kun je er ook kanoën en vissen. Dit laatste geldt ook voor de villa's op dit vakantiepark, want de meeste villa's liggen aan het water en beschikken over een visvlonder.

In de omgeving van Villapark Weddermeer

Naast het natuurgebied Westerwilde, vindt u in de nabije omgeving ook het Verkeerpark Assen, dit is gelegen bij het tt-circuit van Assen, iets verder weg, maar nog steeds redelijk dichtbij het vakantiepark, vindt u Dierenpark Emmen.

Op het park

Op het park is genoeg te doen, zo is er een overdekt zwembad, een restaurant, broodjesservice, snackbar en zijn er ook diverse gelegenheden voor sportieve activiteiten. Daarnaast is er ook voor de kinderen erg veel te doen, met o.a. sport en speelvelden en een recreatieprogramma.

Kortingen en Prijzen Villapark Weddermeer

Op onze website vindt u de diverse aanbieders van Villapark Weddermeer. Hierdoor vindt u gegarandeerd de laagste prijs voor een verblijf op dit mooie villapark. 

Deze website gebruikt cookies, meer info