☰ Menu
 
 

Villapark Schildmeer

Hogenboom Vakantieparken

Park in het kort


Een prachtig park, zeker voor mensen die van water houden. Het park is geheel ingericht rondom watersport en varen, bij een villa op Villapark Schildmeer is dan ook een sloep inbegrepen, deze sloep ligt aan uw eigen aanlegsteiger. Vaarwater is er genoeg, want de provincie groningen biedt 600 kilometer aan vaarwater. Er even op uit met uw eigen sloep en de Groningse natuur verkennen ligt dus geheel binnen de mogelijkheden. Lees uitgebreide omschrijving.

Villapark Schildmeer Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Villapark Schildmeer in Steendam

Een prachtig park, zeker voor mensen die van water houden. Het park is geheel ingericht rondom watersport en varen, bij een villa op Villapark Schildmeer is dan ook een sloep inbegrepen, deze sloep ligt aan uw eigen aanlegsteiger. Vaarwater is er genoeg, want de provincie groningen biedt 600 kilometer aan vaarwater. Er even op uit met uw eigen sloep en de Groningse natuur verkennen ligt dus geheel binnen de mogelijkheden.

Vooral bij mooie zomeravonden biedt Villapark Schildmeer een romantische ervaring, de villa's bieden erg veel privacy en even napraten terwijl de zon wegzakt en weerschijnt over het water is geeft natuurlijk echt het ultieme vakantiegevoel.

Een vakantiepark voor watersporters en vissers

Vanuit uw eigen achtertuin kunt prima vissen op dit prachtige villapark, daarnaast kunt u in de buurt ook kajakken en is er een zandstrandje waar de kinderen een zandkasteel kunnen bouwen. Op het park is ook een surfshop en voldoende gelegenheid om te surfen.

In de omgeving

In de omgeving van Villapark Schildmeer is ook genoeg te doen. Waarschijnlijk heeft u nog nooit eerder de hangende keukens in Appingedam bewonderd, maar ook is dit park een perfecte uitvalsbasis om het stadje Bourtange eens te gaan bezichtigen. Ook zijn er in de buurt enorm veel kerken, borgen en musea.

Kortingen en prijzen Villpark Schildmeer

Voor Villapark Schildmeer zijn er verschillende aanbieders. Wij hebben deze voor u gerangschikt en u kunt direct de prijzen met elkaar vergelijken. Hierdoor boekt u dit prachtige villapark aan het water altijd voor de laagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info