☰ Menu
 
 

Marveld Recreatie

Park in het kort


  • Erg veel faciliteiten met o.a. subtropisch zwembad en wellness centre
  • 5 Sterren vakantiepark in de Achterhoek
  • Bungalows van eenvoudig tot zeer luxe

Erg veel belevenis. Met onder meer een subtropisch zwembad, wellness centre, flink parkcentrum en een grote speeltuin zit het qua faciliteiten wel goed. Wat dan ook nog belangrijk is, is natuurlijk of het geheel wel sfeervol is opgezet. Juist hierin is Marveld erg sterk. Dit 5 sterren vakantiepark in de Achterhoek is zeer bekend en zeer populair. Qua bungalows een ruime keuze. Je vindt hier erg luxe exemplaren met eigen sauna, whirpool en stoomcabine, maar ook eenvoudige bungalows. Handig, zo is er altijd wel een bungalow die in je budget past. Kortom: Een toppark waar heel erg veel te doen is! Lees uitgebreide omschrijving.

Marveld Recreatie Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Marveld Recreatie in Groenlo

Marveld Recreate is zowel een camping als een bungalowpark. Het vakantiepark is gelegen in Groenlo, op de achterhoek en heeft enorm veel te bieden qua omgeving, maar ook op het park is zowel voor jong als oud van alles te doen.

Faciliteiten op Marveld Recreatie

Op Marveld vindt u een enorme keur aan faciliteiten, zo is er de mogelijkheid om te sporten in de uitgebreide fitnessruimte, tennissen op 1 van de 3 indoor tennisbanen, of 1 van de 2 outdoor banen, ook vindt u op Marveld 2 squashbanen en 6 bowlinbanen. Ook het subtropisch zwembad biedt een wedstrijdbad, maar ook een peuter- kleuterbad, superwaterglijbaan en hotwhirpool. Ook is er een wellness-centre waar u heerlijk kunt ontspannen. Buiten is er daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om te kanoën. Naast deze faciliteiten zijn er nog heel veel andere dingen te doen op dit vakantiepark.

Kortingen en prijzen Marveld Recreatie

Voor een groot vakantiepark als Marveld Recreatie zijn diverse aanbieders beschikbaar. Wij hebben voor u de beste aanbieders geselecteerd, vergelijk de prijzen van deze aanbieders en boek dit prachtige vakantiepark in de achterhoek voor de laagste prijs.