☰ Menu
 
 

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Winterswijk, Gelderland

Hogenboom Vakantieparken

Park in het kort


Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een kleinschalig bungalowpark, rustig gelegen aan de rand van  Winterswijk in de Achterhoek. Het park heeft  een bescheiden aanbod van faciliteiten. Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een ideale locatie om te onthaasten en te genieten van het prachtige karakteristieke coulissenlandschap. Lees uitgebreide omschrijving.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Impressie van het park

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een kleinschalig bungalowpark, rustig gelegen aan de rand van  Winterswijk in de Achterhoek. Het park heeft  een bescheiden aanbod van faciliteiten. Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een ideale locatie om te onthaasten en te genieten van het prachtige karakteristieke coulissenlandschap.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Faciliteiten op Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd heeft een speeltuintje voor de allerkleinsten. Je kunt er ook fietsen huren. In de omgeving van de buitenplaats liggen diverse recreatieplassen met zandstranden en speel- en ligweiden, waar gezwommen, gevist en gesurft kan worden. Er is een overdekt zwembad en een 9-holes golfbaan in Winterswijk.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd: De omgeving

Winterswijk ligt in de Achterhoek, een van dé fietsgebieden van Nederland. Niet verwonderlijk, want vrijwel nergens is de afwisseling in landschap zo groot als hier. Fietsen in de Achterhoek is genieten van geschiedenis, natuur en prachtige fietspaden. In Winterswijk kun je winkelen, op een terrasje zitten of lekker eten in een van de restaurants.

Tips in de omgeving
Bungalow op Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Accommodaties op Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Op vakantiepark “In Den Olden Bongerd” vind je vrijstaande bungalows. Alle bungalows zijn verschillend ingericht en hebben een eigen tuin met terras en tuinmeubelen.

Bekijk alle bungalows
Speeltuin

Beste prijzen en aanbiedingen In Den Olden Bongerd

De beste prijs voor In Den Olden Bongerd van Hogenboom Vakantieparken kun je op 2 manieren vinden.

  1. Vergelijk de prijzen en de aanbiedingen door te klikken naar de door ons geselecteerde aanbieders.
  2. Bekijk of Hogenboom Vakantieparken momenteel acties heeft waardoor je In Den Olden Bongers voordeliger kan boeken. Klik hiervoor naar onze Hogenboom aanbiedingenpagina.

Deze website gebruikt cookies, meer info