Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Winterswijk, Gelderland

Park in het kort


Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een kleinschalig bungalowpark, rustig gelegen aan de rand van  Winterswijk in de Achterhoek. Het park heeft  een bescheiden aanbod van faciliteiten. Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een ideale locatie om te onthaasten en te genieten van het prachtige karakteristieke coulissenlandschap. Lees uitgebreide omschrijving.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Impressie van het park

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een kleinschalig bungalowpark, rustig gelegen aan de rand van  Winterswijk in de Achterhoek. Het park heeft  een bescheiden aanbod van faciliteiten. Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een ideale locatie om te onthaasten en te genieten van het prachtige karakteristieke coulissenlandschap.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Faciliteiten op Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd heeft een speeltuintje voor de allerkleinsten. Je kunt er ook fietsen huren. In de omgeving van de buitenplaats liggen diverse recreatieplassen met zandstranden en speel- en ligweiden, waar gezwommen, gevist en gesurft kan worden. Er is een overdekt zwembad en een 9-holes golfbaan in Winterswijk.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd: De omgeving

Winterswijk ligt in de Achterhoek, een van dé fietsgebieden van Nederland. Niet verwonderlijk, want vrijwel nergens is de afwisseling in landschap zo groot als hier. Fietsen in de Achterhoek is genieten van geschiedenis, natuur en prachtige fietspaden. In Winterswijk kun je winkelen, op een terrasje zitten of lekker eten in een van de restaurants.

Tips in de omgeving
Bungalow op Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Accommodaties op Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Op vakantiepark “In Den Olden Bongerd” vind je vrijstaande bungalows. Alle bungalows zijn verschillend ingericht en hebben een eigen tuin met terras en tuinmeubelen.

Bekijk alle bungalows
Speeltuin

Beste prijzen en aanbiedingen In Den Olden Bongerd

Hoewel niet 1 van de meest prijzige parken betaal je ook voor Buitenplaats In Den Olden Bongerd natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk. Daarom hebben we dan ook de beste aanbieders voor dit park voor je geselecteerd. Vergelijk hun prijzen om de beste aanbieding te vinden. Houdt bij het vergelijken wel rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit toeristenbelasting, reserveringskosten en bedlinnen. Wij hopen in ieder geval dat je een fijne vakantie zult hebben in de Achterhoek, in het mooie Winterswijk.

Deze website gebruikt cookies, meer info