Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Port du Crouesty

Arzon, Bretagne

Het verwarmde buitenzwembad
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


Direct aan het water ligt het luxeueze vakantiepark Port du Crouesty. Het is gelegen op een schiereiland wat de Golf van Morbihan en de baai van Quiberon Belle-ile-en-Mer van elkaar scheidt. Het is de perfecte uitvalbasis voor een ontspannen vakantie aan zee. Geheel in Bretonse stijl verblijf je in een van de mooie vakantiehuizen. Natuurlijk is er op het vakantiepark voldoende te beleven, maar ook de omgeving laat niet te wensen over. Het is een erg fijne bestemming voor een onbezorgde vakantie met het gezin. Ervaar het zelf en trek dit jaar richting het mooie Bretagne! Lees uitgebreide omschrijving.

Port du Crouesty Boeken

Meestal geboekt via:

De haven van P&V Park Port du Crouesty

Port du Crouesty

Direct aan het water ligt het luxeueze vakantiepark Port du Crouesty. Het is gelegen op een schiereiland wat de Golf van Morbihan en de baai van Quiberon Belle-ile-en-Mer van elkaar scheidt. Het is de perfecte uitvalbasis voor een ontspannen vakantie aan zee. Geheel in Bretonse stijl verblijf je in een van de mooie vakantiehuizen. Natuurlijk is er op het vakantiepark voldoende te beleven, maar ook de omgeving laat niet te wensen over. Het is een erg fijne bestemming voor een onbezorgde vakantie met het gezin. Ervaar het zelf en trek dit jaar richting het mooie Bretagne!

Het park gelegen aan het water

De typisch Bretonse accommodaties

Met zicht op de jachthaven en het strand van Le Fogeo is het hier heerlijk genieten. Je verblijft in een van de comfortabele, luxe vakantiehuizen welke zijn opgedeeld in 3 autovrije wijken. Tevens heb je de keuze uit verschillende typen, er is een studio voor 4/5 personen en een 1/2-slaapkamerappartement voor maximaal 6/7 personen. In wijk Cap Océan, op een zeer korte afstand van de haven, liggen de luxe appartementen. Deze zijn prachtig qua architectuur, geheel in de Bretonse stijl. In de wijk Bretagne Douche, hier vind je alle hoofdfaciliteiten van het park, en Maisons de la Plage zijn de standaard accommodaties gevestigd. Iedere accommodatie is voorzien van alle comfort, het zal je daarom aan werkelijk niets ontbreken tijdens je vakantie in Port du Crouesty.

Mensen zwemmen in het verwarmde buitenzwembad

De faciliteiten van Port du Crouesty

Port du Crouesty biedt een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor alle gasten in verschillende leeftijdscategorieen. Om te beginnen zijn er 2 zwembaden, een verwarmd en onverwarmd bad. Een ideale plek voor verkoeling tijdens de warme zomerdagen, maar ook voor uren lang plezier in het water. Daarnaast is er voor de kinderen een hoop vermaak in de Kidsclub en het animatieteam verzorgt dagelijks een leuk activiteitenprogramma voor jong en oud. Wil je het sportief aanpakken tijdens je vakantie dan kan je er voor kiezen om mee te doen aan de fitnesssessies, zeilen op het water of een dagje boogschieten. Vervolgens kan je terecht in het wellnesscentrum voor een ontspannen massage. Port du Crouesty beschikt ook over een thallasotherapiecentrum, probeer het zelf en kom geheel tot rust.

Leer zeilen op P&V Park Port du Crouesty

De mooie omgeving van het vakantiepark

Port du Crouesty is omgeven door water, door de fijne ligging heb je altijd de zee in de buurt. Zowel de Golf van Morhiban als de prachtige Atlantische Oceaan. De omgeving van Port du Crouesty is prachtig. De ongerepte natuur van het Bretonse land heb je binnen handbereik. Maak een wandel langs de jachthaven of door de groene omgeving. Het is ook een aanrader om een fietstocht te maken om zo op een andere wijze de buurt te verkennen. Port du Crouesty is enkel door zijn bijzondere ligging al een geweldige verblijfplaats voor een ontspannen vakantie. Wil je de drukte een beetje opzoeken, kijk dan eens in Saint-Nazaire of Vannes. De sfeer van Bretagne is gezellig met veel maritieme invloeden en natuurlijk overheerlijke streekproducten.

Woonkamer in 1 van de appartementen

Kortingen en aanbiedingen voor Port du Crouesty

Gezien de prachtige ligging en vele luxe die je op het vakantiepark aantreft zijn de prijzen hier ook op aangepast. Dit betekend echter niet dat je onnodig veel hoeft te betalen voor jouw vakantie. Er verschijnen met regelmaat leuke acties of bijvoorbeeld lastminute kortingen. Zo kan je eenvoudig besparen en op bestemming extra genieten. Kijk ook eens bij de andere door ons geselecteerde aanbieders van Port du Crouesty om zo tot een overwogen beslissing te komen. Wij willen je alvast een hele fijne vakantie met je gezin, vrienden of familie wensen!

Deze website gebruikt cookies, meer info