☰ Menu
 
 

Domaine de Kerlann

Siblu Villages
Foto van  Domaine de Kerlann in Bretagne

Park in het kort


Een mooi levendig vakantiepark gelegen in het zuiden van Bretagne, dat is Domaine de Kerlann. Met rust, vrijheid en veel groen in de wijde omtrek is het hier goed vertoeven. Domaine de Kerlann is de ultieme uitvalbasis voor een gezellige vakantie met het hele gezin. Heerlijk spetteren in een van de zwembaden, fietsen in de rustige omgeving of meedoen aan de vele activiteiten die het animatieteam dagelijks organiseert. Het kan allemaal, voor zowel jong als oud is het hier altijd een groot succes. Ervaar het zelf en trek dit jaar naar Pont Aven in Bretagne voor een top vakantie op Domaine de Kerlann! Lees uitgebreide omschrijving.

Domaine de Kerlann Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Domaine de Kerlann

Een mooi levendig vakantiepark gelegen in het zuiden van Bretagne, dat is Domaine de Kerlann. Met rust, vrijheid en veel groen in de wijde omtrek is het hier goed vertoeven. Domaine de Kerlann is de ultieme uitvalbasis voor een gezellige vakantie met het hele gezin. Heerlijk spetteren in een van de zwembaden, fietsen in de rustige omgeving of meedoen aan de vele activiteiten die het animatieteam dagelijks organiseert. Het kan allemaal, voor zowel jong als oud is het hier altijd een groot succes. Ervaar het zelf en trek dit jaar naar Pont Aven in Bretagne voor een top vakantie op Domaine de Kerlann!

Een vakantiepark voor het hele gezin

De vele faciliteiten voor zowel de kinderen als volwassenen maken Domaine de Kerlann geschikt voor een ultieme gezinsvakantie. Een verkoelende duik in een van de buitenzwembaden, de grootste pret op de glijbanen of ravotten in de speeltuin. Er is een uitgebreid recreatieprogramma voor zowel jong als oud. Het vakantiepark biedt verder een restaurant met een gevarieerde kaart, een snackbar voor de snelle trek en een minimarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook het huren van fietsen is zeker een aanrader om de omgeving van Pont Aven te verkennen. Spring op de fiets en maak een mooie tocht door de bossen, geniet van het warme klimaat en de typische Franse sfeer. Natuurlijk kan je het ook verderop zoeken met de auto, waar je al snel in typisch Franse stadjes terecht komt waar het goed vertoeven is. Wil je graag een balletje slaan? Een golfbaan is in de buurt gelegen waar je zo naar toe kunt. Of wil je eens een dagje naar het strand, genieten van het warme weer en een duik in de zee? Het dichtstbijzijnde strand ligt op 10 kilometer afstand en is goed met de auto te bereiken. De accommodaties op Domaine de Kerlann zijn netjes verzorgd en beschikbaar in diverse types. Veelal zijn de chalets geschikt voor een bezetting van maximaal 6 tot 8 personen. Ideaal, zodat je de ruimte hebt met het hele gezin of juist er op uit wilt trekken met een groep vrienden. De chalets beschikken over de benodigde faciliteiten zodat je onbezorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie. Het is enkel een kwestie van de koffers inpakken en vertrekken richting Pont Aven!

Kortingen en aanbiedingen voor Domaine de Kerlann

Op vakantie gaan tegen een scherpe prijs is natuurlijk mooi meegenomen. Wij raden je daarom aan de actuele prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders te raadplegen. Wie weet zit er een mooie aanbieding voor jou tussen. Tevens kan je natuurlijk alle aanbieders van Domaine de Kerlann vergelijken om te bepalen wat het beste bij jou past. Houd echter wel altijd rekening met bijkomende kosten zoals reserveringskosten, toeristenbelasting, eventuele schoonmaakkosten of bedtextiel. Verder wensen we je een goed verblijf op het gezellige familiepark Domaine de Kerlann in Zuid-Bretagne!

Deze website gebruikt cookies, meer info