☰ Menu
 
 

Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Roompot Vakanties

Park in het kort


Bad Bentheim is bekend vanwege de vele kuurmogelijkheden. Vlakbij dit bekende Duitse stadje vind je het modern opgezette vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim. Een park dat is gebouwd door Roompot vakanties. Op dit park vind je erg mooie bungalows, waarin je comfortabel kan verblijven. De bungalows zijn voorzien van diverse luxe-niveaus. Een deel is vrijstaand en een ander deel is halfvrijstaand. Het niveau van de vakantiebungalows van Bad Bentheim is van erg hoog niveau. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Ferienresort Bad Bentheim Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Ferienresort Bad Bentheim in Duitsland

Bad Bentheim is bekend vanwege de vele kuurmogelijkheden. Vlakbij dit bekende Duitse stadje vind je het modern opgezette vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim. Een park dat is gebouwd door Roompot vakanties. Op dit park vind je erg mooie bungalows, waarin je comfortabel kan verblijven. De bungalows zijn voorzien van diverse luxe-niveaus. Een deel is vrijstaand en een ander deel is halfvrijstaand. Het niveau van de vakantiebungalows van Bad Bentheim is van erg hoog niveau.

Faciliteiten op Ferienresort Bad Bentheim

Op Bad Bentheim vind je een zeer uitgebreid centrumgebouw. In dit gebouw vind je o.a. diverse restaurants, een food market, bowlingbanen, indoor speeltuin en nog een aantal andere zaken! Op het vakantiepark is geen zwembad, maar tegenover het park staat een gemeentelijk zwembad. Hier kun je 1 keer gratis naartoe indien je op dit bungalowpark verblijft.

Kortingen en aanbiedingen Ferienresort Bad Bentheim

Ben je op zoek naar de beste aanbieding voor bungalowpark Roompot Ferienresort Bad Bentheim Duitsland? Vergelijk dan de aanbiedingen, prijzen en acties van de door ons geselecteerde aanbieders voor Ferienresort Bad Bentheim. Hierdoor boek je Ferienresort Bad Bentheim gegarandeerd voor de laagste prijs. Natuurlijk kun je ook altijd even de actuele acties en aanbiedingen van Roompot checken of gebruik de Roompot actiecodes, hier hebben we alle Roompot acties bij elkaar staan. Zeker voor de Duitse parken, kun je hier regelmatig acties vinden.

Deze website gebruikt cookies, meer info