☰ Menu
 
 

Seepark Sellin

Sarcon

Park in het kort


  • Appartementen in een prachtige Victoriaanse stijl
  • Zwembad met o.a. een glijbaan van meer dan honderd meter lang
  • Sauna-complex met maar liefst 6 sauna's

Seepark Selling is een ontzettend luxe vakantiepark dat geheel is opgetrokken in een stijl van badplaatsarchitectuur. Op het park vind je dan ook diverse faciliteiten, waarin deze prachtige stijl dan ook is verweven. Zo is er een erg mooi zwembad met een glijbaan van meer dan honderd meter lang! Een wildwaterbaan en een bruisbad. Om te ontspannen kun je gebruik maken van het sauna-complex, bestaande uit maar liefst 6 sauna's. Op het park vind je daarnaast ook nog eens restaurants en winkels. Hoewel de omgeving ook zeker de moeite waard is, hoef je tijdens je verblijf op Seepark Selling eigenlijk het park niet af. Lees uitgebreide omschrijving.

Seepark Sellin Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Informatie over Seepark Sellin

Seepark Selling is een ontzettend luxe vakantiepark dat geheel is opgetrokken in een stijl van badplaatsarchitectuur. Op het park vind je dan ook diverse faciliteiten, waarin deze prachtige stijl dan ook is verweven. Zo is er een erg mooi zwembad met een glijbaan van meer dan honderd meter lang! Een wildwaterbaan en een bruisbad. Om te ontspannen kun je gebruik maken van het sauna-complex, bestaande uit maar liefst 6 sauna's. Op het park vind je daarnaast ook nog eens restaurants en winkels. Hoewel de omgeving ook zeker de moeite waard is, hoef je tijdens je verblijf op Seepark Selling eigenlijk het park niet af.

Appartementen op Seepark Sellin

Op Seepark Selliin kun je verblijven in appartementen die geheel gebouwd zijn in een prachtige Victoriaanse stijl. Deze appartementen bieden plaats aan 2 t/m 4 personen. Een deel van de appartementen beschikt over 1 kamer, deze zijn voorzien van een slaapbank, andere appartementen beschikken over een slaapkamer.

Kortingen en aanbiedingen Seepark Sellin

Seepark Selling staat onder de vlag van Sarcon. Een onderdeel van het Nederlandse Roompot vakanties. Doorgaans boek je dit vakantiepark dan ook het voordeligste bij Roompot, maar we hebben ook een aantal andere aanbieders voor je gevonden. We raden je aan om hier ook eens te kijken of er wellicht een scherpe aanbieding te vinden is.

Deze website gebruikt cookies, meer info