Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs Park Allgäu

Leutkirch, Baden Wurttemberg

Center Parcs
Buitenkant van de moderne cottages op Park Allgäu
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Moderne, exclusieve cottages
  • Erg veel activiteiten en faciliteiten
  • Hypermoderne en uitgebreide Aqua Mundo

De meest uitgebreide Aqua Mundo, 2 grote indoorspeeltuinen, veel restaurants, erg veel faciliteiten en activiteiten. Park Allgäu is het nieuwe moderne Center Parcs park in Zuid Duitsland vlakbij de grens met Oostenrijk en Zwitserland. Qua cottages de overtreffende trap, want mooier, luxer en exclusiever heb je ze bij Center Parcs nog nooit gezien. Daarnaast is de omgeving in 1 woord adembenemend. Beleef op dit park de Center Parcs beleving nieuwe stijl! Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Park Allgäu Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Cottage in de natuur

Center Parcs Park Allgäu

De meest uitgebreide Aqua Mundo, Spectaculaire wildwaterbanen, klimbad, heel veel glijbanen en nog veel meer. Center Parcs in de overtreffende trap, dit is wat je mag verwachten op Park Allgäu. Naast dat dit park op het gebied van faciliteiten uniek is, vind je hier ook een nieuwe generatie cottages. Normaal gesproken heb je bij Center Parcs de keuze uit 3 luxe niveaus, maar op dit park vind je nog een vierde, namelijk de exclusive cottage. Met een ligging in een prachtige natuur, kun je niet alleen genieten van het park, maar ook van de omgeving. Park Allgäu vind je in het zuiden van Duitsland, tegen de grens met Oostenrijk en ook Zwiterland.

Speeltuin

Faciliteiten: Enorme Aqua Mundo, wellnessclub en heel veel meer

De mooiste Aqua Mundo ooit, met de meest heftige glijbanen ooit. Dit nieuwste park van Center Parcs is op het gebied van faciliteiten en activiteiten enorm! Wat maakt de Aqua Mundo op dit park echt bijzonder? Nou, bijvoorbeeld de Aqua Crater. Een 100 meter lange bandenglijbaan, met aan het einde een imposante Kraterhal. Daarnaast zijn er de Aqua Bikes. In het kort: Fietsen op muziek in het water. De Duo Racer is daarnaast ook erg leuk. Een glijbanenrace op hoge snelheid. Daarnaast is er nog het Klimbad. Een 13 meter hoge klimwand. Deze klimwand is veilig, want als je valt, val je in het water.

Voor de kinderen is Park Allgäu helemaal een feestje. Naast 2 indoorspeeltuinen van behoorlijk formaat, zijn er tal van andere leuke kinderactiviteiten. Teveel eigenlijk om op te noemen, maar geloof ons. Een verblijf op dit park is voor de kinderen een waar avontuur!

Qua horecagelegenheden heb je hier ook behoorlijk de keuze. We telden maar liefst 9 plekken om de interne mens te verzorgen. Van stijlvol dineren in Oachkatzl, tot het All-You-Can-Eat-buffet in het Market Restaurant. En van handgemaakte hamburgers in ROCKET’s, tot een snack in Alpenblick.

Prachtige woonkamer

Nieuwe generatie Center Parcs cottages

Met in totaal 1000 cottages is dit zonder meer een park van formaat. De faciliteiten maken Park Allgäu wellicht al tot een bijzonder park, maar de cottages spelen wellicht een nog grotere rol. Waar je in het verleden bij Center Parcs vaak een praktisch onderkomen mocht verwachten, vind je op dit park wel even wat anders. Met 4 luxe niveaus heb je daarnaast een ruime keuze, met als meest luxe verblijf de Exclusive cottage. Kies je voor deze weldaad. Dan beschik je over een kookeiland, terras met tuinmeubilair en bbq, luxe wellnessbadkamer met Finse sauna, regendouche en bubbelbad. Daarnaast doet het exclusieve interieur met veel houtelementen de naam van deze cottage eer aan.

Tevens zijn er nog de Comfort, Premium en VIP cottages. De Comfort is de meest eenvoudige uitvoering, maar ook hier verblijf je in een modern uitgeruste bungalows, voorzien van compleet ingerichte keuken, met vaatwasser. De Premium biedt daarnaast nog een tv in de slaapkamer en VIP beschikt over diverse wellness voorzieningen.

Bekijk alle bungalows
Prachtig landschap rondom Park Allgäu

Kortingen en aanbiedingen Center Parcs Park Allgäu

Park Allgäu is Center Parcs in de overtreffende trap. Desalniettemin boek je dit park natuurlijk het liefst voor de allerlaagste prijs. Beste manier: Check de actuele Center Parc acties. Daarnaast kun je ook de diverse aanbieders voor dit park vergelijken. Deze vind je op deze pagina. Houdt wel rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij hopen dat je een fijn en spectaculair verblijf zult hebben op Park Allgäu  in Zuid Duitsland!

Deze website gebruikt cookies, meer info