☰ Menu
 
 

Vakantiepark Legoland Holidays

Park in het kort


Vakantiepark Legoland Holidays ligt in Zuid-Duitsland in het plaatsje Günzburg, vlak naast het pretpark LEGOLAND®. Het leuke van dit vakantiepark is dat de huisjes zijn gebouwd in LEGOstijl. Gasten van Vakantiepark Legoland Holidays wanen zich in een wereld van ridders, piraten en coureurs. Dit vakantiepark is een echte belevenis! Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Legoland Holidays Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Legoland Holidays in Duitsland

Vakantiepark Legoland Holidays ligt in Zuid-Duitsland in het plaatsje Günzburg, vlak naast het pretpark LEGOLAND®. Het leuke van dit vakantiepark is dat de huisjes zijn gebouwd in LEGOstijl. Gasten van Vakantiepark Legoland Holidays wanen zich in een wereld van ridders, piraten en coureurs. Dit vakantiepark is een echte belevenis!

Faciliteiten op Legoland Holidays Duitsland

Vakantiepark Legoland Holidays is gericht op kinderen. Er zijn dan ook veel speelmogelijkheden voor de kids, veelal opgesteld tussen de gezellige LEGO-huisjes. Zo is er een avonturenspeeltuin, een gaaf klauterbos met kabelbaan, een bowlingbaan in piratenstijl en de mogelijkheid tot minigolf. Verder is er een kunstmatig aangelegd meertje met zandstrand en terras. Ook zijn er eetgelegenheden op het vakantiepark aanwezig.

Pretpark LEGOLAND®

Bij verblijf in Vakantiepark Legoland Holidays moet je natuurlijk zeker een dagje naar pretpark LEGOLAND®. Dit attractiepark heeft meer dan 40 attracties en gave shows en is gericht op families met kids in de leeftijd van 3 t/m 13 jaar. Naast de attracties kunnen kinderen hier hun eigen lego kunstwerk bouwen, dat je daarna natuurlijk ook kunt kopen.

Kortingen en aanbiedingen voor Vakantiepark Legoland Holidays 

Er zijn diverse mogelijkheden om met korting een verblijf op Vakantiepark Legoland Holidays te boeken. Wij zijn voor u continu op zoek naar de beste en scherpste aanbiedingen. Kijk hieronder voor de beste prijzen.

Deze website gebruikt cookies, meer info