Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal Seawest

Landal GreenParks

Park in het kort


In de mooie omgeving van West-Jutland, vlakbij de Noordzee en Ringkøbing Fjord ligt het gezellige vakantiepark Landal Seawest. Voor de Nederlandse toerist is het een vakantiepark zoals wij het in eigen land kennen, voor Denemarken is Landal Seawest een nieuwe standaard voor gezellige familievakanties. Met een prachtige natuur, veel faciliteiten en moderne vakantiewoningen is het hier uitermate goed vertoeven. Een mooi stukje Denemarken waar jij met het hele gezin van kunt genieten! Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Seawest Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Geniet in het prachtige Landal Seawest

In de mooie omgeving van West-Jutland, vlakbij de Noordzee en Ringkøbing Fjord ligt het gezellige vakantiepark Landal Seawest. Voor de Nederlandse toerist is het een vakantiepark zoals wij het in eigen land kennen, voor Denemarken is Landal Seawest een nieuwe standaard voor gezellige familievakanties. Met een prachtige natuur, veel faciliteiten en moderne vakantiewoningen is het hier uitermate goed vertoeven. Een mooi stukje Denemarken waar jij met het hele gezin van kunt genieten!

Zwemmen in het tropisch zwembad

Een echte topper van het vakantiepark is het tropisch zwembad wat het gehele jaar veel plezier biedt aan jong en oud. Kom hier heerlijk zwemmen, geniet van de glijbanen en andere leuke wateravonturen en beleef een top dag met het gezin. Het tropisch zwembad heeft 2 grote en 2 kleine glijbanen, een golfslagbad, waterkanon en een stroomversnelling. Daarnaast is er ook ruimte voor de kleine zwemmertjes in het peuterbad. Voor de volwassenen is er ook een spa gedeelte, hier kan je even helemaal tot rust komen en nieuwe energie opdoen. Kies voor een heerlijke massage of een moment van stilte in het Turkse stoombad. Ook de spa en speciale sauna’s mag je zeker niet overslaan!

Een vakantie voor de kinderen

Landal Seawest in Denemarken is een perfecte plek om met het hele gezin naar toe te gaan. De kinderen vermaken zich opperbest in het zwembad, bij de minigolf of op het sportterrein. Tevens is er Funnyland, een overdekte speeltuin speciaal voor de gasten van Landal Seawest. Je vindt hier diverse klimrekken, springkussens en nog veel meer leuke activiteiten waar kinderen uren zoet zijn. Zo als je ziet is er een legio aan mogelijkheden voor de kinderen waardoor Landal Seawest een geweldig park is om met heel de familie te verblijven. Een gezellige familievakantie vier je dan ook hier!

De mooie natuur

Naast de vele mogelijkheden die het park te bieden heeft is er buiten Landal Seawest ook enorm veel te beleven. In de nabije omgeving vindt je de beste zandstranden van Denemarken. Hier kan je heerlijk genieten van de uitgestrekte vlakten, lekker uitwaaien of even uitrusten op het zand. Ook biedt de omgeving van Lønne mooie bossen welke uitnodigen voor een stevige wandeling of een rondje hardlopen in de ochtend. Natuurlijk zijn er ook gezellige dorpjes en steden in de directe omgeving te vinden. Kortom, Landal Seawest is een top park waar je zowel binnen als buiten veel vermaak vindt voor jong en oud!

De vakantiehuisjes op Landal Seawest

De vakantiehuizen van Landal Seawest zijn stuk voor stuk modern, stijlvol en mooi ingericht. Het ontbreekt je werkelijk aan niets. De eigentijdse, maar typisch Deense kleuren, het nette interieur en de vele faciliteiten dragen bij aan een ontspannen en comfortabele vakantie in Landal Seawest. Je hebt gratis toegang tot het internet en verder is iedere accommodatie uitgerust met een vaatwasser, tv en muziekinstallatie. Je hebt de keuze uit het Schippershuis, dit vakantiehuis biedt plaats aan maximaal 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Het Vissershuis is een soortgelijke accommodatie, ook geschikt voor maximaal 6 personen. Vakantiehuis 90 is een vrijstaande woning met veel lichtinval en biedt plaats aan 8 personen. Een perfecte accommodatie voor een groter gezin of een samengesteld reisgezelschap. Ook Vakantiehuis 100 is voor 8 personen en is modern ingericht.

Deze website gebruikt cookies, meer info