Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Lalandia Billund

Billund, Zuid-Jutland

Beoordeling

8.4

Lees 1 beoordeling
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Gigantisch subtropisch zwembad + veel faciliteiten
  • Legoland op loopafstand
  • Ligt ca. 700 km van Utrecht

Je hebt vakantieparken en vakantieparken. Lalandia Billund is ook 1 van deze vakantieparken, maar wat voor 1. In ieder geval 1 van de grootste en meest uitgebreide vakantieparken van Europa. Op het park vind je het grootste subtropische zwembad van Scandinavië. Het vakantiepark is zelfs zo groot, dat er een treintje doorheen rijdt om gratis je naar de plaza en het subtropische zwembad te brengen. Naast Lalandia Billund ligt het LEGOLAND park. Een bezoek aan dit park is een enorme belevenis voor jong en oud. Lalandia Billund ligt overigens niet ver van Nederland. Het park is te vinden in Zuid-Jutland in Denemarken en ligt ca. 700km van Utrecht. Lees uitgebreide omschrijving.

Lalandia Billund Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Lalandia Billund in Denemarken

Je hebt vakantieparken en vakantieparken. Lalandia Billund is ook 1 van deze vakantieparken, maar wat voor 1. In ieder geval 1 van de grootste en meest uitgebreide vakantieparken van Europa. Op het park vind je het grootste subtropische zwembad van Scandinavië. Het vakantiepark is zelfs zo groot, dat er een treintje doorheen rijdt om gratis je naar de plaza en het subtropische zwembad te brengen. Naast Lalandia Billund ligt het LEGOLAND park. Een bezoek aan dit park is een enorme belevenis voor jong en oud. Lalandia Billund ligt overigens niet ver van Nederland. Het park is te vinden in Zuid-Jutland in Denemarken en ligt ca. 700km van Utrecht.

Bungalows op Lalandia Billund

Verwacht op Lalandia Billund geen eenvoudige bungalows, maar op een vakantiepark als deze mag je wel even wat meer verwachten. Ook de meest eenvoudige bungalows beschikken al over flink wat luxe, zoals keramische kookplaat. wasmachine en wasdroger. Daarnaast heb je ook nog de luxere types, deze zijn zelfs voorzien van een whirpool, sauna en nog veel meer. Bijzonder aan  Lalandia Billund is dat je zowel veel en mooie faciliteiten vindt, maar ook erg mooie bungalows.

Bekijk alle bungalows

Gigantisch subtropisch zwembad

Lalandia Billund beschikt over een werkelijk gigantisch subtropisch zwembad van maar liefst 10.000m². Je vindt hier waterglijbanen, wildwaterbanen, via een glazen wand kun je onder water tropische vissen bewonderen, of ervaar de kracht van de zee in het golfslagbad. Erg apart is ook dat je in een bootje een afdaling kan maken in de tornado. Tevens vind je ook diverse wellnessfaciliteiten, zoals een enorme sauna. Tevens vind je nog diverse andere zeer spectaculaire waterattracties.

Lalandia Billund Plaza

Op Lalandia Billund  bevindt zich een Plaza, in deze Plaza vind je diverse restaurants met verschillende thema's, hierdoor vind je er altijd wel iets naar je zin. Ook is er een sporthal, een hele grote indoorspeeltuin, fitness ruimte, game hal, bioscoop, schaatsbaan, skibaan en een paar snackbars. Zeer uitgebreid is dus te zacht uitgedrukt als we kort willen omschrijven wat er op dit prachtige vakantiepark allemaal te doen is. Zonder twijfel is Lalandia Billund 1 van de meest uitgebreide vakantieparken ter wereld!

Kortingen en aanbiedingen Lalandia Billund

Voor Lalandia Billund zijn er voldoende aanbieders te vinden, deze aanbieders bieden ook weer verschillende arrangementen aan voor Lalandia Billund, al dan niet gecombineerd met LEGOLAND. Het is dus behoorlijk de moeite waard om de diverse aanbiedingen goed met elkaar vergelijken. Houdt naast zaken die inclusief zijn bij een arrangement ook rekening met eventueel bijkomende kosten, zoals toeristenbelasting, bedlinnen en reserveringskosten. Door goed te vergelijken boek je dit enorm uitgebreide vakantiepark in Denemarken gegarandeerd voor de beste prijs!

Reviews

8.4

Patricia
29-08-2016

Vlakbij Legoland en heel bijzonder

Lalandia Billund is wel een heel bijzonder park met erg mooie huisjes. Wij zijn hier laatst met de kinderen geweest en hebben natuurlijk ook Legoland bezocht, dit ligt vlak naast het park. Het park zelf is heel erg groot, wij hadden het geluk een huisje een beetje in het midden van het park te hebben, maar als je een huisje helemaal achterop het park hebt en s'morgens broodjes wilt halen, dan heb je wel pech, zeker als je dit lopend wilt doen. Verder erg veel te doen op het park en een erg mooi en hygienisch zwembad. Wat ons betreft een aanrader en we zijn zeker van plan om hier nog eens terug te komen.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info