Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Oostappen Park Hengelhoef

Oostappen Vakantieparken

Park in het kort


Vakantiepark Hengelhoef is gelegen in Vlaanderen. Dit vakantiepark biedt je een aantal verblijfmogelijkheden. Er kan gebruik worden gemaakt van de luxe kampeerplaatsen, van de Oostappen vakantietent, de luxe Laambeek Comforthome, een vossenchalet, de luxe appartementen (geschikt voor zes tot acht personen), Hertenkamp comfort of van een droomchalet voor vijf personen. Een heerlijke vakantie begint bij een goed verblijf. Bij Vakantiepark Hengelhoef is het iedere dag volop feest, iedere dag is hier een echte ontspannen vakantiedag! Jong en oud vermaken zich hier prima, dus waar ga jij naar toe? Lees uitgebreide omschrijving.

Oostappen Park Hengelhoef Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Hengelhoef in Vlaanderen

Vakantiepark Hengelhoef is gelegen in Vlaanderen. Dit vakantiepark biedt je een aantal verblijfmogelijkheden. Er kan gebruik worden gemaakt van de luxe kampeerplaatsen, van de Oostappen vakantietent, de luxe Laambeek Comforthome, een vossenchalet, de luxe appartementen (geschikt voor zes tot acht personen), Hertenkamp comfort of van een droomchalet voor vijf personen. Een heerlijke vakantie begint bij een goed verblijf. Bij Vakantiepark Hengelhoef is het iedere dag volop feest, iedere dag is hier een echte ontspannen vakantiedag! Jong en oud vermaken zich hier prima, dus waar ga jij naar toe?

Faciliteiten Vakantiepark Hengelhoef

Waterpret kom je zeker niet tekort bij Vakantiepark Hengelhoef. Er is een golfslagbad met een watertemperatuur van 30 graden, een kleuter- en peuterbad, een wildwaterbaan, waterkanonnen, een hang-loopbrug, een Turks stoombad, een recreatieve sauna en nog veel meer. Wil je ook genieten met je hele gezin op Vakantiepark Hengelhoef? Dan wordt het dolle pret met zijn allen in het zwembad! Het park heeft je veel te bieden, of het nu goed weer is of niet, je verveelt je hier geen seconde!

Kortingen en aanbiedingen Oostappen Vakantiepark Hengelhoef

Zoek jij de beste aanbieding voor Oostappen Vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren België? Vergelijk dan hier de aanbiedingen, prijzen en acties van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit park. Een vakantie boeken wordt hierdoor nog leuker! Je boekt namelijk gegarandeerd voor een lage prijs jouw droomvakantie. Geniet daarom met het hele gezin van alle waterpret die je wordt aangeboden bij dit park! 

Reviews

7.1

Ellen Ruiter
24-07-2016

heerlijke vakantie

Mooi park, veel te doen, schoonmaak mag beter

8.3

Floor Diaz
08-07-2016

Ikhebtnaarmezin@hengelhoef

Wij vinden het een heerlijk park,voor ieder wat wils! Zoon van 15 dochter van 5 . Wij gaan voor de 4 e keer in 2 jaar tijd zegt wel wat toch?!

8.9

Venner
19-05-2016

Super vakantie

Super vakantie

Deze website gebruikt cookies, meer info