Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Top 10 vakantieparken Texel

Top 10 vakantieparken Texel

Texel heeft veel toeristische attracties en is mede daardoor zowel voor Nederland als ver daar buiten een erg populair Waddeneiland. Zo vindt je op het eiland onder andere Ecomare, een fantastische leerplek over alles wat met de zee te maken heeft. Je vindt hier bijvoorbeeld de zieke en zwakke zeehondjes die zijn aangespoeld aan de Nederlandse kust maar bijvoorbeeld ook bruinvissen! Daarnaast zijn er op Texel ook tal van musea en kun je uiteraard genieten van de vele schapen en lammetjes die het eiland rijk is. Een wandeling maken over het strand of zelfs het wadlopen door de zee. En het fijne is: met de veerboot ben je in mum van tijd op dit mooie Waddeneiland. Op vakantie naar Texel? Kies 1 van de parken uit onze top 10 vakantieparken op Texel.

Inhoudsopgave

  1. Landal Sluftervallei
  2. Kustpark Texel
  3. Appartementencomplex Bosch en Zee
  4. Strandplevier Hotelsuites
  5. Hotel-Restaurant De Cooghen
  6. Park Waddenduyn
  7. Landal Beach Park Texel
  8. Landal Villapark Vogelmient
  9. Bungalowpark ’t Hoogelandt
  10. Vakantiepark De Krim

1. Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei ligt bij het bekende dorp De Cocksdorp in het noorden van Texel. Op het park is een ruime keuze in accommodaties, van een standaard 4 persoons bungalow tot een familiehuis dat onderdak biedt voor 24 personen! Ook kun je kiezen uit diverse luxe-niveaus. Op het park zijn tal van faciliteiten te vinden. Zo is er een groot overdekt zwembad inclusief peuterbadje, een restaurant, snackbar, golfbaan, waterspeelplaats, airtrampoline, het hele jaar door Bollo club en nog veel meer. Dit park ligt aan het natuurgebied "De Slufter" waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden!

Check de beste aanbiedingen voor Landal Sluftervallei

2. Kustpark Texel

Een erg compleet vakantiepark vlakbij de kust. 1 van de betere vakantieparken op Texel voor een vakantie met het gezin. Je vindt hier namelijk erg veel faciliteiten, zoals een subtropisch zwembad, met wellness faciliteiten, restaurant, scooterverhuur, Kids Club en erg veel andere leuke dingen. Qua accommodaties kom je op dit park ook zeker niets tekort, want de bungalows zijn prachtig. Kortom: Naast Landal Sluftervallei en Vakantiepark De Krim 1 van de betere gezinsparken op Texel.

Check de beste aanbiedingen voor Kustpark Texel

3. Appartementencomplex Bosch en Zee

Appartementencomplex Bosch en Zee ligt op loopafstand van badplaats De Koog. Het complex beschikt over een mooi buitenbad met aangrenzend kinderbad. Het appartementencomplex beschikt over fietsverhuur waardoor u met gemak op de fiets kunt stappen om even een rondje te rijden over het eiland. Verder vindt je bij het appartementencomplex een uitgebreid restaurant, waar je iedere dag heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje.

Check de beste aanbiedingen voor Appartementencomplex Bosch en Zee

4. Strandplevier Hotelsuites

De luxe suites van Strandplevier Hotelsuites liggen aan de rand van badplaats De Koog. Deze suites zijn ideaal voor mensen die er graag tussenuit gaan en willen genieten in alle rust en luxe. Strandplevier Hotelsuites beschikt namelijk onder andere over een sauna en zonnebank en op het dak van het complex vind je een hottub. Vanaf deze plek heb je een voortreffelijk uitzicht over het eiland.

Check de beste aanbiedingen voor Strandplevier Hotelsuites

5. Hotel-Restaurant De Cooghen

Fletcher Hotel De Cooghen is 1 van de leukste hotels op Texel. Je vindt hier prachtige hotelkamers en tal van faciliteiten. Uiteraard een a la carte restaurant, lounge en een bar, maar meest uitgebreid zijn wel de wellness faciliteiten in dit hotel. Je kunt hier heerlijk ontspannen tijdens je verblijf op dit Waddeneiland. Dit hotel heeft dan ook genoeg te bieden voor een positie in onze top 10.

Check de beste aanbiedingen voor Fletcher De Cooghen

6. Park Waddenduyn

Vakantiepark Waddenduyn is een kleinschalig park. Dit vakantiepark beschikt namelijk over een negental luxe vakantiehuizen met whirlpool en stoomcabine. De 130 M2 ruime vakantievilla's beschikken allen over een tuin op het zuiden. Het vakantiepark ligt vlakbij het dorpjeDen Burg. Vlakbij prachtige wandelroutes en fietspaden richting de verschillende uithoeken van het eiland. In de buurt vind je tal van leuke eettentjes en restaurants. Dit park is een erg goede keuze als je van luxe, of romantiek houdt.

Check de beste aanbiedingen voor Park Waddenduyn

7. Landal Beach Park Texel

Landal Beach Park Texel is een villapark. Je vindt hier 144 villa's in verschillende luxe niveaus. Een ideaal park om conformtabel te verblijven op het eiland Texel. Je vindt hier niet heel veel faciliteiten, maar deze vind je dan wel weer in de omgeving. Landal Beach Park Texel boek je vanwege de ruime, comfortabele bungalows en de schitterende ligging van het park. In de directe omgeving vind je een subtropisch zwembad en natuurlijk het strand.

Check de beste aanbiedingen voor Landal Beach Park Texel

8. Landal Villapark Vogelmient

Landal Villapark Vogelmient is op heel Texel een begrip, het park ligt op slechts 500 meter van de zee waardoor het een ideale plek voor een strandvakantie. Daarnaast is dit park ook zeer geliefd bij fietsers die graag door de duinen fietsen onderweg naar de mooiste plekjes die Texel rijk is. Deze fietsen zijn te huur op het park. Naast het feit dat het strand en de zee zo dichtbij zijn, ligt het park ook nog eens bij het Texelse Bos. Hierdoor kun je je strandvakantie ook fantastisch goed combineren met een wandeling door de bossen. Dit park beschikt niet over een zwembad, maar met de zee op slechts 500 meter afstand is een verfrissende duik natuurlijk altijd dichtbij! Onderscheidend aan Villapark Vogelmient zijn de prachtige, erg ruime villa's.

Check de beste aanbiedingen voor Landal Villapark Vogelmient

9. Bungalowpark ’t Hoogelandt

Een ruim opgezet villapark met prachtige villa's. Het park ligt naast een bos en ongeveer 1200 meter vanaf het Noordzeestrand. Vlakbij vind je een subtropisch zwembad. Verder is dit vooral een vakantiepark met erg mooie villa's en weinig faciliteiten. Wel kun je hier comfortabel verblijven en het Waddeneiland Texel ontdekken. Zin in erg veel luxe? Boek een villa met wellness faciliteiten.

Check de beste aanbiedingen voor Bungalowpark 't Hoogelandt

10. Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim beschikt over een binnen- én buitenzwembad. Met onder andere een rivier waar met banden vanaf gegleden kan worden. Dit park is een absolute topper voor jonge gezinnen. Het park beschikt over tal van activiteiten waardoor de vakantie op Texel nog leuker wordt! Het park ligtn in de buurt van De Cocksdorp en beschikt over een groot aantal bungalows in verschillende in luxe-niveaus. Daarnaast heeft het park zelfs een glow-in-the-dark midgetgolf baan, lasergame en meerdere bowlingbanen. Verder is er tijdens de schoolvakanties van alles te beleven dankzij het animatieteam!

Check de beste aanbiedingen voor Vakantiepark De Krim

Deze website gebruikt cookies, meer info