☰ Menu
 
 

Nieuwe en vernieuwde bungalows op Landal Sluftervallei

Nieuwe en vernieuwde bungalows op Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei is al jaren een gevestigde naam en behoort tot 1 van de topparken die je kan vinden op de Waddeneilanden, maar een toppark blijf je natuurlijk niet als je nooit iets vernieuwd. Dit is wellicht ook de reden dat je sinds kort op dit Texelse vakantiepark een aantal nieuwe, maar ook vernieuwde bungalows kan vinden.

Nieuw: 6 Persoonskinderbungalow

Compleet nieuw op Landal Sluftervallei zijn de kinderbungalows die plaats bieden aan 6 personen. Voor de kinderen vind je hier een kinderbed, speelgoed, kindveilige stopcontacten, traphekje en een kindertafel met kleine stoeltjes. Daarnaast ook nog een aantal andere zaken. Verder is natuurlijk ook voor de volwassenen deze bungalow van alle gemakken voorzien. Wil je foto's zien van deze bungalow? Bekijk dan de bungalow op de website van Landal GreenParks.

Vernieuwde bungalows

Naast de nieuwe kinderbungalows, vind je op Sluftervallei ook vernieuwde bungalows. Het gaat hier om een aantal 8 persoonbungalows en de geschakelde 4 persoonbungalows. Uiteraard kun je ook van deze vernieuwde bungalows een aantal foto's bekijken op de website van Landal GreenParks. Daarnaast kun je ook de andere bungalows van het park bekijken. Bekijk alle accommodaties op Landal Sluftervallei.

Deze website gebruikt cookies, meer info