Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Netflix kijken op een vakantiepark

Netflix kijken op een vakantiepark

De kinderen liggen op bed. Papa en mama willen tijdens de vakantie even lekker bijkomen van een drukke vakantiedag met de kinderen. Het aanbod op tv wordt met de dag minder, dus ook op vakantie wil je je favoriete films en series kunnen zien. Op een vakantiepark gebruik kunnen maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland vereist wel enige voorbereiding. Daarnaast wil je ook niet teveel apparatuur meenemen op vakantie. Daarom de makkelijkste manier om Netflix te kijken op vakantie.

Zoek uit hoe goed de internetverbinding is

Netflix kijken begint bij een goede, stabiele internetverbinding in je vakantiebungalow, of chalet. Probeer voordat je boekt uit te vinden hoe goed de internetverbinding in de vakantiebungalow is.

Netflix kijken op tv

Wil je Netflix kijken op de tv in de vakantiebungalow? Dan hoef je soms niet veel te doen. Sommige vakantiebungalows beschikken tegenwoordig namelijk over een smart tv. Let wel op. Voer je hier de code van Netflix account in, wis deze dan ook voor je vertrek. Ook komt het weleens voor dat bij sommige smart-tv’s op bungalowparken bepaalde functies zijn uitgeschakeld. Tip: Neem dan een “eenvoudige” mediaspeler mee. Bijvoorbeeld de Google Chromecast heb je al vanaf 42,- Wellicht niet de beste mediaspeler, maar je kan ermee wat nodig is op vakantie en hij kost niet veel. Wil je een mediaspeler met iets meer mogelijkheden? De beste mediaspeler is doorgaans een Apple TV. Zeker als je over een iPhone beschikt. Andere mediaspelers bekijken? Bekijk dan hier een overzicht van mediaspelers.

Netflix kijken op je tablet, telefoon, of laptop

Hier zijn eigenlijk geen aanpassingen voor nodig. Misschien wel handig om te checken met hoeveel apparaten tegelijk je op internet kan. Daarnaast is de wifi verbinding in grote vakantiebungalows mogelijk niet overal even goed. Houd hier rekening mee. Ook handig om aan te denken: Veel laptops kun je via een hdmi-kabel aansluiten op de tv in de woonkamer van je vakantiehuisje, of als die aanwezig is op de tv in de slaapkamer. Zorg in dit geval voor een hdmi kabel die lang genoeg is.

Netflix kijken op vakantie in het buitenland

Ook als je in het buitenland op vakantie bent kun je Netflix kijken, maar in sommige gevallen heb je dan geen Nederlandse ondertiteling. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een vpn verbinding lukt het misschien om wel Nederlandse ondertiteling te krijgen, maar dit is vrij complex.

Geniet op je vakantie van je favoriete films en series

Doorgaans is Netflixen op vakantie dus geen enkel probleem. Veel vakantieparken bieden een internetverbinding die goed genoeg is, al moeten we zeggen dat dit niet op alle parken het geval is. Gelukkig wordt er door de meeste parken flink geïnvesteerd in goede internetverbindingen, zodat dit over een paar jaar geen issue meer zal zijn. Tot die tijd: Houdt rekening met de internetverbinding voordat je boekt, zodat je zeker weet dat je tijdens je vakantie over Netflix beschikt.

Wat heeft Netflix met bungalowparken

Erg veel, want heb je trouwens de populaire Netflix serie "Undercover" gezien? Deze is opgenomen op Vakantiepark Blauwe Meer in het Belgische Lommel van Oostappen Vakantieparken. Daarnaast wordt ook de serie "Hallo Bungalow" uitgezonden op Netflix, een serie die gaat over medewerkers van een vakantiepark.

Deze website gebruikt cookies, meer info