Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal huisjes voor 2 personen + leuke aanbieding - Tip!

Landal huisjes voor 2 personen + leuke aanbieding - Tip!

De ruime en groene vakantieparken van Landal GreenParks gecombineerd met de bungalows en appartementen voor 2 personen, zijn ideaal voor een romantisch weekendje samen weg. Niet voor niets wordt een romantisch weekendje Landal steeds populairder.

Wil je een romantische vakantie organiseren met je partner of wil je een vriend of vriendin verrassen met een weekendje weg samen? Boek dan een tweepersoons accommodatie bij Landal GreenParks. Op deze pagina lees je in welke Landal GreenParks parken je onder andere terecht kunt voor een comfortabele tweepersoons accommodatie.

Daarnaast zijn er bij Landal GreenParks momenteel ook leuke aanbiedingen voor 2 persoon huisjes. Erg leuk voor als je snel een weekendje romantisch wilt genieten. Langer dan een weekend kan natuurlijk ook.
Check de aanbieding Landal huisjes voor 2 personen

Bungalows voor 2 op Landal Kasteeldomein de Cauberg

Landal Kasteeldomein de Cauberg in Valkenburg aan de Geul is 1 van de meest romantische vakantieparken die Nederland rijk is. Dit vakantiepark bestaat uit 146 vernieuwde villa’s en 51 appartementen, waaronder veel accommodaties die voor twee personen geschikt zijn. Je kunt ervoor kiezen in een ruime accommodatie voor twee personen te verblijven, maar je kunt ook een wat eenvoudigere accommodatie boeken. Afhankelijk van je wensen en budget, kies je zelf een van de vele tweepersoons accommodaties op Landal Kasteeldomein de Cauberg die bij jou past.

Het vakantiepark heeft een prachtige ligging op de top van de Cauberg, in de buurt van Thermae 2000 en het Holland Casino. Je kunt hier niet alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een prima uitvalsbasis voor diverse activiteiten in de bruisende omgeving.
Bekijk direct de bungalows voor 2 pesonen op Kasteeldomein De Cauberg

Romantische & wellness bungalows op Hof van Saksen

Landal Hof van Saksen ligt in Nooitgedacht. Het park is extra luxe met diverse culinaire restaurants en een luxe spa- en wellnessresort. Ideaal voor een romantische vakantie met je partner, maar ook zeker een aanrader voor een ontspannen weekend weg met een vriend of vriendin.

Op vakantiepark Landal Hof van Saksen vind je drie soorten tweepersoons accommodaties. Zo kun je overnachten in een luxe boerderij voor twee personen, maar ook in een standaard boerderij of in een zogeheten Love2stay boerderij. Meer weten over de verschillende tweepersoons accommodaties van dit vakantiepark? Kijk dan op de website van Landal GreenParks en je komt er precies achter welke faciliteiten de verschillende tweepersoons accommodaties hebben en hoe deze accommodaties eruit zien.
Bekijk direct de bungalows voor 2 pesonen op Hof van Saksen

Landal Stroombroek - veel wellness + recreatieplas

Een romantisch weekendje samen is natuurlijk uitstekend te combineren met wellness. Als je hier naar op zoek bent, kies dan voor Landal Stroombroek. Hier vind je namelijk op het gebied van wellness dat wat je nergens anders vindt. Op het park vind je namelijk Palestra, voorzien van heel veel verschillende sauna's, Turks stoombad, buitenzwembad, massages en behandelingen en heel veel meer. Verblijf je op Landal Stroombroek, dan heb je gratis entree! Daarnaast ligt naast het park een grote recreatieplas met waterskibaan. Tevens ligt op enkele kilometers Doetinchem, de stad met leuke horeca gelegenheden en heel veel winkels.

Bekijk de bungalows voor 2 personen op Landal Stroombroek

Landal Twenhaarsveld - Samen in de natuur

Landal Twenhaarsveld is een populair vakantiepark in Holten. Het vakantiepark telt 278 vrijstaande bungalows. Slaap je hier met zijn tweeën, dan overnacht je in de ruime tweepersoons bungalow van Landal Twenhaarsveld. Deze bungalow is maar liefst 50 vierkante meter groot, heeft een sauna- en zonnehemelcombinatie of sauna en zonnebank en is uitgerust met een vaatwasser en combimagnetron voor een comfortabel verblijf. Overigens hoef je je in het park zelf ook niet te vervelen, want Landal Twenhaarsveld heeft een overdekt zwembad (met peuterpad) en ligt bovendien in een prachtige omgeving.
Bekijk direct de bungalows voor 2 pesonen op Landal Twenhaarsveld

Landal De Reeuwijkse Plassen - water en romantiek

Voor romantiek aan het water is Landal De Reeuwijkse Plassen een absolute super keuze. De plek zelf is uniek. Je verblijft namelijk in het mooiste watergebied van het Groene Hart. Daarnaast ligt dit park naast Gouda en vlakbij steden als Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Op loopafstand vind je trouwens 1 van de populairste recreatieplassen van de regio. De bungalows op Landal De Reeuwijkse Plassen zijn erg modern en voorzien van alles wat je van een bungalow kan verwachten. 

Bekijk direct de bungalows voor 2 pesonen op Landal De Reeuwijkse Plassen 

Landal De Vers - huisje met sauna

Landal De Vers ligt in Overloon en telt maar liefst 211 accommodaties, waarvan vele accommodaties voor twee personen. Het park heeft niet alleen diverse buitenfaciliteiten, maar heeft ook een compleet vernieuwd overdekt zwembad. Boek je een vakantie of weekendje weg op dit vakantiepark, dan zal je je niet vervelen. Je kunt je lekker terugtrekken in je accommodatie, maar je kunt er ook op uit trekken op het park zelf of in de omgeving van het park.

In Landal De Vers slaap je in een tweepersoons bungalow van ongeveer 40 vierkante meter groot. De bungalow is ruim, maar wel erg knus voor een romantische en gezellige vakantie. Ook goed om te weten: de bungalow heeft een eigen sauna. Vind je het heerlijk om in de sauna te ontspannen, dan heb je in jouw accommodatie van Landal De Vers een eigen sauna om lekker tot rust te komen.
Bekijk direct de bungalows voor 2 pesonen op Landal De Vers

Extra luxe overnachten? Slaap in een luxe 2-persoons accommodatie

Diverse Landal GreenParks vakantieparken bieden niet zomaar tweepersoons accommodaties aan, maar hebben extra luxe accommodaties voor twee personen. Je herkent de luxe accommodaties aan de term ‘luxe’, die altijd duidelijk weergegeven wordt bij de informatie over de betreffende accommodatie. Wil je extra luxe overnachten op het vakantiepark van Landal GreenParks? Dan boek je geen standaard accommodatie voor twee personen, maar reserveer je een van de luxe accommodaties.

De luxe accommodaties hebben onder andere een compleet ingerichte keuken (met combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster en elektrische citruspers), een comfortabel boxspring bed, een tweede televisie in de slaapkamer, een privé sauna en zonnebank (of sauna-solariumcombinatie) en een privé terras of balkon. Ook zijn de luxe accommodaties net iets groter dan de standaard accommodaties, zodat je nog meer ruimte hebt in je Landal GreenParks vakantiehuis.

Je vindt de luxe accommodaties voor twee personen onder andere op de vakantieparken Landal Les Etoiles, Lnadal Beach Resort Ooghduyne, Landal Hof van Saksen, Landal de Lommerbergen, Landal Marina Lipno, Landal West Terschelling en Landal Vlieduyn. Wil je het complete aanbod luxe accommodaties voor twee personen zien? Kijk dan op de website van Landal GreenParks en zoek de perfecte accommodatie voor jouw luxe vakantie of weekendje weg.
Check de aanbieding Landal huisjes voor 2 personen

Deze website gebruikt cookies, meer info