☰ Menu
 
 

Actie Vakantiepark Beekse Bergen * Exclusieve aanbieding

Actie Vakantiepark Beekse Bergen * Exclusieve aanbieding

Goed nieuws! Je kan nu extra voordelig een 4+1 chalet boeken op Vakantiepark Beekse Bergen. We mogen je namelijk een exclusieve korting geven van 30% op een 4+1 persoons chalet in de periode van 17 Augustus 2015 t/m 26 Oktober 2015. Je ontvangt via deze actie minimaal 30% korting.
Boek Vakantiepark Beekse Bergen met minimaal 30% korting

Over Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen is uniek. Het park ligt in Noord-Brabant, maar als je op het park bent, waan je je minstens flink wat vlieguren ver weg van Nederland. Vakantiepark Beekse Bergen is namelijk door en door ingericht in een geheel Afrikaanse stijl. Loop, of rijd het park op en je komt direct in een andere wereld. Op slechts een steenworp afstand vind je dan ook Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen. Boek je een vakantie op Vakantiepark Beekse Bergen, dan krijg je een attractiepas, hiermee heb je onbeperkt toegang tot 7 dagattracties.

Exclusieve actie Vakantiepark Beekse Bergen

In samenwerking met Libêma Vakantieparken mogen we je een korting aanbieden van maar liefst 30% voor het meest Afrikaanse vakantiepark van Nederland. Deze actie werkt als volgt:

  • Alleen geldig voor chalets (4+1 persoons)
  • Geldig voor een verblijf in de periode van 17 Augustus 2015 t/m 26 Oktober 2015
  • De 30% korting geldt voor de basishuursom
  • Deze actie is te boeken t/m 28 Augustus 2015

Wil je meer informatie over deze actie, of de actie verrekend zien in actuele aanbiedingen, klik dan via deze link door naar de speciale actiepagina van Vakantiepark Beekse Bergen. We hopen dat je een prettig en voordelig verblijf zult hebben in Nederlands Afrika!

Deze website gebruikt cookies, meer info