Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

De Stelhoeve

Wemeldinge, Zeeland

De Stelhoeve
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


Rust, water, strand, bos.... Op Oosterscheldepark de Stelhoeve in Wemeldinge vind je het binnen handbereik. Het weidse Zeeuwse landschap heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie. Oosterscheldepark de Stelhoeve bevindt zich op steenworp afstand van de Oosterschelde. De Oosterschelde is het grootste nationaal park van Nederland en is favoriet onder duikers. Oosterscheldepark de Stelhoeve is kleinschalig van opzet, waardoor een rustige vakantie gegarandeerd is. De cottages op het park hebben een landelijke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Groepen zijn welkom in Vijf-sterren groepsaccommodatie Oosterschelde of het 't Praathuys. In de directe omgeving van de Stelhoeve zijn vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten, waaronder duiken, fietsen en wandelen. Lees uitgebreide omschrijving.

De Stelhoeve Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Oosterscheldepark de Stelhoeve in Zeeland aan de kust

Rust, water, strand, bos.... Op Oosterscheldepark de Stelhoeve in Wemeldinge vind je het binnen handbereik. Het weidse Zeeuwse landschap heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie. Oosterscheldepark de Stelhoeve bevindt zich op steenworp afstand van de Oosterschelde. De Oosterschelde is het grootste nationaal park van Nederland en is favoriet onder duikers. Oosterscheldepark de Stelhoeve is kleinschalig van opzet, waardoor een rustige vakantie gegarandeerd is. De cottages op het park hebben een landelijke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Groepen zijn welkom in Vijf-sterren groepsaccommodatie Oosterschelde of het 't Praathuys. In de directe omgeving van de Stelhoeve zijn vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten, waaronder duiken, fietsen en wandelen.

Luxe Cottages voor 2,4 of 5 personen

De luxe cottages op Oosterscheldepark de Stelhoeve zijn in Zeeuwse stijl gebouwd met zwarte potdeksels en rode daken. Dit geeft het park een authentieke sfeer. De cottages zijn comfortabel ingericht en hebben een open keuken met o.a. magnetron, koelkast, waterkoker en koffieapparaat. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet. De ruime cottages zijn te boeken in een 2, 4 of 5 persoonsvariant:

Alle cottages hebben een flatscreen TV in de woonkamer. Wil je genieten van mooie Hollandse luchten? Neem een lekker drankje en strijk neer op op de picknicktafel op het terras. Op het hele vakantiepark, dus ook in de cottages, is gratis wifi beschikbaar.

Vijf-sterren groepsaccommodatie Oosterschelde

Groepsaccommodatie Oosterschelde is een luxe groepsaccommodatie voor maximaal 45 personen. Deze nieuwe accommodatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familiereünie of vakantie met een zorggroep. Voor de nodige privacy zijn er in de accommodatie 14 slaapkamers met een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. In 4 slaapkamers bevindt zich een originele bedstede voor een bijzonder beleving. Voor een complete verzorging is het mogelijk om de catering te laten verzorgen door een kok. Denk bijvoorbeeld aan een maaltijd met Zeeuwse specialiteiten of een gezellig barbecue. Liever zelf koken? Dat kan in de professionele horecakeuken met o.a. een oven, 2 fornuizen en een grote vaatwasser. Gezellig met elkaar eten kan met mooi weer buiten in de tuin. De tuin bestaat uit o.a. een terras met 8 picknicktafels, een groot speelveld en een speeltuintje.

Groepspaviljoen 't Praathuys

Paviljoen 't Praathuys is in combinatie met 6 cottages te reserveren. In de cottages kunnen totaal 30 personen verblijven. 't Praathuys dient als centrale ruimte met een comfortabele leefruimte, toiletten en een keuken. De keuken is voldoende uitgebreid om voor een grote groep te koken, maar het is ook mogelijk om de catering te laten verzorgen. Laat bijvoorbeeld een heerlijke maaltijd met mosselen serveren op de veranda van het 't Praathuys. Het een optie om 't Praathuys in combinatie met Groepsaccommodatie Oosterschelde te reserveren. Beide accomodaties bieden veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld workshops, meerdaagse vergaderarrangementen of bijeenkomsten.

Duikvoorzieningen de Stelhoeve

Oosterscheldepark de Stelhoeve heeft speciale voorzieningen voor duikers. Zo is er een speciale duikschuur met doucheruimte waar duikers hun duikpakken en apparatuur kunnen reinigen en drogen. Via een een trap tegen de dijk zijn duikers snel bij de duikstek van het park. Op 50 meter afstand van de Stelhoeve is er de mogelijkheid voor het vullen van persluchtflessen. Voor duikbenodigdheden kun je terecht in de duikshop in het dorp Wemeldinge.

Veelzijdige omgeving

Naast duiken zijn er in de omgeving van Oosterscheldepark de Stelhoeve veel mogelijkheden voor sportieve activiteiten en uitjes. Het landschap rond de Oosterschelde is zeer gevarieerd en leent zich uitsteken voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Vanuit het vakantiepark ben je binnen enkele minuten in Wemeldinge. In dit karakteristieke dorp kun je gezellig neerstrijken op een terrasje of een kijkje nemen in de jachthaven. Enkele tips voor uitjes in de omgeving:

Tips in de omgeving

Oosterscheldepark de Stelhoeve aanbiedingen

Oosterscheldepark de Stelhoeve biedt de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen. Om die reden is het op het park na 23.00 helemaal rustig en worden de accommodaties niet verhuurd aan jongeren zonder begeleiding. Het vakantiepark heeft regelmatig acties, zodat je voordelig genieten kunt van het Zeeuwse landschap. Ook in het voor- en naseizoen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen. Let op, alle accommodaties zijn rook- en huisdiervrij. Voor de beste prijs: Vergelijk de verschillende aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt bij het vergelijk rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen.

Deze website gebruikt cookies, meer info