☰ Menu
 
 

Roompot Bos en Duin

Oostkapelle, Zeeland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Liefhebbers van de zee, het strand en een mooie natuur kunnen naar hartenlust verblijven op Roompot Bos en Duin. Gelegen in de gezellige kustplaats Oostkapelle, vlakbij het toeristische Domburg is het hier op en top genieten. De locatie maakt Bos en Duin uniek, het park is namelijk omgeven door het duinlandschap en de vele mooie fiets- en wandeltochten. Roompot Bos en Duin is een rustig en kleinschalig vakantiepark, voor zowel jong als oud.  Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Bos en Duin Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Kinderactiviteiten

Roompot Bos en Duin

Liefhebbers van de zee, het strand en een mooie natuur kunnen naar hartenlust verblijven op Roompot Bos en Duin. Gelegen in de gezellige kustplaats Oostkapelle, vlakbij het toeristische Domburg is het hier op en top genieten. De locatie maakt Bos en Duin uniek, het park is namelijk omgeven door het duinlandschap en de vele mooie fiets- en wandeltochten. Roompot Bos en Duin is een rustig en kleinschalig vakantiepark, voor zowel jong als oud. 

Luchtfoto

Geniet van de omgeving

Er zijn betrekkelijk weinig faciliteiten op Roompot Bos en Duin te vinden, echter mag iedere gast gebruik maken van de faciliteiten en het sport- en animatieprogramma op Hof Domburg. Ook het subtropisch zwemparadijs van Hof Domburg is open voor alle gasten van Bos en Duin. Gezellig een dagje zwemmen mag daarom zeker niet ontbreken! Jongeren die naast uren waterplezier ook op een andere plek willen samenkomen kunnen terecht in de ChillZone van Hof Domburg waar diverse activiteiten voor de leeftijd van 13-17 jaar worden georganiseerd. 

De omgeving van Bos en Duin vraagt om stevige wandelingen of een lange fietstocht. Voor fiets- en wandelliefhebbers is een vakantie op Roompot Bos en Duin zeker een aanrader. Neem daarom de fietsen mee of trek de wandelschoenen maar aan, want de wandel- en fietspaden zijn hier eindeloos en brengen je op een tal van mooie plekjes. 

Zwembad

Kortingen en aanbiedingen voor Roompot Bos en Duin

Op Roompot Bos en Duin verblijf je vlakbij het strand. Wil je dit doen met maximale korting? Meestal biedt de Roompot vouchercode het meeste voordeel. Daarnaast kun je de Roompot Acties en aanbiedingen even bekijken. Of vergelijk de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt bij het vergelijk rekening met reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je een fijne vakantie op Roompot Bos en Duin in het Zeeuwse Oostkapelle!

Reviews

7.3

Marion
01-04-2016

Mooie ligging

Het park is eenvoudig, faciliteiten zijn 4 km verderop in Domburg. Maar het park ligt prachtig aan de rand van het bos en vlakbij zee. Dus toch een aanr

 

Deze website gebruikt cookies, meer info