☰ Menu
 
 

Vakantiepark de Witte Berg

Ootmarsum, Overijssel

Vakantiepark de Witte Berg

Park in het kort


  • Kampeerplaatsen met privĂ© sanitair
  • Zeer kindvriendelijke camping met veel voorzieningen
  • Vlakbij de Duitse grens in een prachtige groene omgeving

Erg kindvriendelijk, veel faciliteiten en een schitterende groene omgeving. Met 5 sterren mag de Witte Berg zich ANWB Top camping noemen. We hebben het hier dan ook over een luxe camping met alles erop en eraan. Je vindt o.a. een binnen-, als buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een restaurant. Qua campingplaatsen staat dit park op hoog niveau. Op de luxere plekken beschik je namelijk over eigen sanitaire voorzieningen. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark de Witte Berg Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Vakantiepark De Witte Berg

Dit vakantiepark ligt vlakbij de Duitse grens in de toeristische omgeving van het plaatsje Ootmarsum. Qua faciliteiten vind je eigenlijk alles en zelfs meer dan je op een kindvriendelijk park zou verwachten. Zo vind je zowel binnen, als buiten een zwembad. Ook is er een indoorspeeltuin aanwezig. Kenmerkend aan de omgeving is de schitterende natuur.

Faciliteiten: Zwembad binnen en buiten

Op dit rijk voorziene vakantiepark vind je zowel een binnen- als buitenzwembad. Voor de kinderen is er tevens een indoorspeeltuin en een waterspeeltuin. Daarnaast vind je op dit park ook nog een midgetgolfbaan. Ook leuk is het trekker rijden. Naast deze voorzieningen vind je hier tal van andere leuke dingen. Daarnaast is er op De Witte Berg ook nog restaurant Heintje.

Kampeerplaatsen, chalets en meer

De Witte Berg is in de eerste plaats een camping, maar je vindt hier ook een aantal verhuuraccommodaties. Deze zien er overigens erg netjes. Het viel ons op dat de inrichting verrassend modern is. Je vindt op het park campingplaatsen en luxe campingplaatsen(met prive sanitair). Tevens kun je hier overnachten in een tentvilla, appartement en zelfs een hoeve.

Kortingen en aanbiedingen De Witte Berg

Wil je de maximale korting voor Vakantiepark De Witte Berg? Kijk dan voor de beste boeking bij de door ons geselecteerde aanbieders. Ook zijn er voor dit park vaak leuke acties beschikbaar die we uiteraard bekend maken op deze pagina zodra je hiervan kan profiteren. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie in de omgeving van Ootmarsum!

Deze website gebruikt cookies, meer info