☰ Menu
 
 

Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Kustpark Egmond aan Zee ligt aan de rand van de badplaats Egmond aan Zee op loopafstand van het strand. De witte chalets staan verspreid over het park. Op het strand van Egmond aan Zee wappert de Blauwe Vlag. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Kustpark Egmond Aan Zee Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Luchtfoto van Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee ligt aan de rand van de badplaats Egmond aan Zee op loopafstand van het strand. De witte chalets staan verspreid over het park. Op het strand van Egmond aan Zee wappert de Blauwe Vlag.

Huur een skelter op Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

Faciliteiten op Kustpark Egmond aan Zee

Op het Kustpark Egmond aan Zee kun je baantjes trekken in het openluchtzwembad. Een hapje eten of iets drinken kan in het pannenkoekenrestaurant. Op het park zijn ook sportvelden en je kunt er fietsen huren.

De camping op Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee: de omgeving

Egmond aan Zee is een echte Noordzeebadplaats. Er is een breed strand, een duinenrij en je vindt er strandpaviljoens. Volop ruimte voor zwemmen, zonnen en sporten. Overal in het dorp zie je de karakteristieke vuurtoren. Na 139 treden wordt de klauterpartij beloond met een fraai uitzicht. Het Noordhollands Duinreservaat is een paradijs voor fietsers en wandelaars. De oude binnenstad van Alkmaar is prachtig bewaard gebleven.

Tips in de omgeving
De chalets op Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

Accommodaties op Kustpark Egmond aan Zee

Op het Kustpark staan onder hoge dennen witte chalets. De vrijstaande houten zomerhuizen zijn geschikt voor 4 of 6 personen en hebben een eigen terras.

Bekijk alle bungalows
Kinderen ontmoeten Koos konijn

Kortingen en aanbiedingen Kustpark Egmond aan Zee

Op zoek naar de beste aanbieding voor een vakantie naar Kustpark Egmond aan Zee? Bekijk dan eerst eens onze pagina met acties van Roompot Vakanties, boek je op tijd? Dan wil de Roompot actiecode ook veel voordeel geven. Daarnaast kun je natuurlijk altijd even de prijzen en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark van Roompot bekijken. Houdt hierbij rekening met bijkomende kosten, als toeristenbelasting, reserveringskosten en linnengoed. Dit zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij vakantieparken.

Deze website gebruikt cookies, meer info