Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Résidence Klein Vink

Roompot Vakanties

Park in het kort


Résidence Klein Vink ligt bij Arcen in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen niet ver van de Duitse grens. De ‘duinen’ bevinden zich niet langs het strand, maar zijn in het verleden ontstaan langs de rivier de Maas. De duintjes liggen veelal verborgen in de bossen en op de heidevelden. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Résidence Klein Vink Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Résidence Klein Vink Arcen (L)

Résidence Klein Vink ligt bij Arcen in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen niet ver van de Duitse grens. De ‘duinen’ bevinden zich niet langs het strand, maar zijn in het verleden ontstaan langs de rivier de Maas. De duintjes liggen veelal verborgen in de bossen en op de heidevelden.

Faciliteiten op Résidence Klein Vink

De vele faciliteiten maken het verblijf op Résidence Klein Vink extra aantrekkelijk. Gasten van Résidence Klein Vink hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Je vindt er rustgevende thermaalbaden, sauna’s, een beauty- en kuurcentrum en een fysiofitnessruimte. In het park kun je surfen, roeien, waterfietsen, en kanoën. Of lekker luieren langs de oever van het het meer. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen, een indoorspeeltuin, het overdekte zwembad en de Koos Kids Club. En 's avonds geniet je in het restaurant of eetcafé van een lekker hapje en drankje.

Résidence Klein Vink: De omgeving 

Een lange wandeling of fietstocht in De Maasduinen mag niet ontbreken. De kasteeltuinen van Kasteel Arcen trekken veel bezoekers. In Arcen wordt in de plaatselijke bierbrouwerij Hertog Jan gebrouwen en in graanbranderij De IJsvogel worden van de overgebleven mout jenevers en likeuren gebrand. Ook een middagje winkelen in Venlo behoort tot de mogelijkheden.

Accommodaties op Résidence Klein Vink

[tekst] Résidence Klein Vink is een luxueuze uitbreiding op het veelzijdige vakantiepark Klein Vink. Je verblijft in een riante vrijstaande bungalow of luxe villa die van alle gemakken is voorzien.

Deze website gebruikt cookies, meer info