Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Parkhotel Bad Arcen

Arcen, Limburg

Roompot Vakanties

Park in het kort


Wil je een keer echt heerlijk ontspannen in een modern en luxe hotel, gelegen in een prachtige omgeving met ook nog eens een keur aan faciliteiten in de buurt? Dan is Parkhotel Bad Arcen wellicht een uitstekende keuze. Het hotel is gelegen nabij vakantiepark Klein Vink, hierdoor beschik je over alle faciliteiten van het park. Parkhotel Bad Arcen is een zeer luxe hotel, met kamers voor 2 t/m 4 personen. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Parkhotel Bad Arcen Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

De ingang van Roompot Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen, geniet van wellness en luxe

Wil je een keer echt heerlijk ontspannen in een modern en luxe hotel, gelegen in een prachtige omgeving met ook nog eens een keur aan faciliteiten in de buurt? Dan is Parkhotel Bad Arcen wellicht een uitstekende keuze. Het hotel is gelegen nabij vakantiepark Klein Vink, hierdoor beschik je over alle faciliteiten van het park. Parkhotel Bad Arcen is een zeer luxe hotel, met kamers voor 2 t/m 4 personen.

Wellnescentrum

Faciliteiten Parkhotel Bad Arcen

Zoals gezegd ligt parkHotel Bad Arcen naast vakantiepark Klein Vink. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten op dit vakantiepark, zo is er een overdekt zwembad, een buitenzwembad, Koos Kids Club, midgetgolfbaan, speeltoestellen, tafeltennistafels en nog veel meer zowel binnen, als buiten het parkcentrum.

Neem een massage in het wellnesscentrum

Welnesshotel in Arcen

Parkhotel Bad Arcen kun je zien als een typisch wellness hotel. Het hotel is namelijk gebouwd aan het bekende kuuroord: Thermaalbad Arcen. Als gast van het hotel kun je dagelijks gebruik maken van Thermaalbad Arcen en genieten van de sauna's, kruidenbaden en thermaalbaden. Een bezoek aan Parkhotel Bad Arcen staat dus garant voor een flinke dosis welverdiende ontspanning.

2 persoons luxe hotelkamer

Kortingen en aanbiedingen Parkhotel Bad Arcen

Je kan ParkHotel Bad Arcen boeken vanaf een verblijf voor 1 nacht, maar uiteraard ook langer. Groot voordeel van dit hotel is dat je alle benodigdheden binnen handbereik hebt voor een top vakantie. Voor dit hotel zijn regelmatig acties en aanbiedingen beschikbaar, deze vind je op onze Roompot aanbiedingenpagina, ook kun je natuurlijk altijd even de prijzen en aanbiedingen voor Parkhotel Bad Arcen vergelijken door even de websites van de door ons geselecteerde aanbieders te bezoeken.

Reviews

9.6

M. Dolmaci
19-08-2017

Lekker ontspannen

Wij gaan iedere jaar naar de Arcen Park. Lekker ontspannen en genieten van termal baden. Echt top.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info