☰ Menu
 
 

Molecaten Park Landgoed Molecaten

Hattem, Gelderland

Molecaten
Kinderen spelen op het strand

Park in het kort


Gelegen tussen de oude beuken en eiken prijkt het Landgoed Molecaten. Een kleine camping met knusse kampeervelden en slechts één bungalow, ´t Bos-huus. Het is een oase van rust, privacy en natuur. De perfecte bestemming voor degene die houdt van een ontspannen sfeer. Landgoed Molecaten is ook een fijne uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving of wanneer je gaat fietsen of wandelen op de Veluwe. Lees uitgebreide omschrijving.

Molecaten Park Landgoed Molecaten Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Het terras van het  restaurants

Een verblijf in rust op Landgoed Molecaten

Gelegen tussen de oude beuken en eiken prijkt het Landgoed Molecaten. Een kleine camping met knusse kampeervelden en slechts één bungalow, ´t Bos-huus. Het is een oase van rust, privacy en natuur. De perfecte bestemming voor degene die houdt van een ontspannen sfeer. Landgoed Molecaten is ook een fijne uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving of wanneer je gaat fietsen of wandelen op de Veluwe.

Ontdek de omgeving van het park

De omgeving van Landgoed Molecaten

Hattem ligt op de Veluwe en is daarom een geliefde bestemming voor wandelaars en fietsliefhebbers. Vanuit Landgoed Molecaten kan je bijvoorbeeld heerlijke tochten maken over de uitgestrekte heidegebieden of wandelen door de naaldbossen. Daarnaast biedt de omgeving ook voor kinderen veel vermaak, waaronder een dagje uit naar Walibi Holland of Avonturenpark Hellendoorn. Op Landgoed Molecaten zijn fietsen te huur, waardoor je ter plekke zo de fiets kunt pakken voor een gezellige tocht in de omgeving. Ook is er GPS apparatuur te huur, hiermee kan je erg leuke tochten maken en op een actieve manier de omgeving verkennen.

Tips in de omgeving
Jongentje speelt in de zandbak

De faciliteiten van Landgoed Molecaten

Het vakantiepark is zeer klein van formaat, wat betekend dat ook de faciliteiten eenvoudig zijn. Er is een kantine waar je kunt genieten van een drankje op het terras of een simpele maaltijd. Daarnaast is er een broodjesservice die op bestelling verse broodjes levert. Voor de kinderen zijn er een aantal speeltuintjes en bestaat de mogelijkheid om te tafeltennissen of volleyballen. Ook is er animatie, in de zomervakantieperiode, die zowel de jongsten als ouderen graag bezig houden met verschillende activiteiten. Landgoed Molecaten beschikt niet over een zwembad, maar als gast van het vakantiepark mag je gebruik maken van het buitenzwembad op Molecaten Park De Leemkule of Molecaten Park de Koerberg.

Mensen zitten buiten bij hun bungalow

't Bos-huus op Landgoed Molecaten

Bungalow ‘t Bos-huus is de enige accommodatie op het landgoed. Het is een sfeervolle houten bungalow voor maximaal 4 personen met uitzicht op het bos en het speelveld. Het is een uniek plekje waar je in alle rust verblijft. ‘t Bos-huus is netjes ingericht met een eet/woonkamer met tv, houten keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een leuk terras met tuinmeubilair. De bungalow heeft ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Bekijk alle bungalows

Deze website gebruikt cookies, meer info