☰ Menu
 
 

Het Hart van Drenthe

Hogenboom Vakantieparken

Park in het kort


Even lekker toe aan een vakantie in de Drentse natuur? Bungalowpark Het Hart van Drenthe heeft alle te bieden wat u zoekt als u een vakantiepark zoekt van waaruit u Drenthe kunt verkennen. Het park ligt midden tussen de steden Assen, Emmen en Groningen en is een park met alles erop en eraan. Lees uitgebreide omschrijving.

Het Hart van Drenthe Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Even lekker toe aan een vakantie in de Drentse natuur? Bungalowpark Het Hart van Drenthe heeft alle te bieden wat u zoekt als u een vakantiepark zoekt van waaruit u Drenthe kunt verkennen. Het park ligt midden tussen de steden Assen, Emmen en Groningen en is een park met alles erop en eraan.

Faciliteiten op Het Hart van Drenthe

Het Hart van Drenthe biedt een grote diversiteit aan faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, activiteitenhonk, badmintonveld, basketbalbeld en nog veel meer sportieve attracties, s'morgens kunt u lekker wakker worden met de net bezorgde verse broodjes en bijkleuren doet u in het solarium.

Kortingen en prijzen Het Hart van Drenthe

Voor dit vakantiepark zijn diverse aanbieders beschikbaar. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen, door de prijzen te vergelijken van de door ons geselecteerde aanbieders en pak uw voordeel.

Deze website gebruikt cookies, meer info