Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

P&V Park Park Belle Dune

Pierre & Vacances
Luchtfoto van P&V Park Park Belle Dune

Park in het kort


Park Belle Dune ligt in het hart van een beschermd duingebied van 250 hectare groot in Frankrijk. Het park ligt aan de Baai van de Somme. Je kunt verblijven in de harmonie met de natuur dankzij de samenwerking met het WWF. Een heerlijk verblijf gelegen tussen de dennenbossen en de meren. Het bijzondere aan dit mooie park is dat het een ecologisch vakantiepark is. Lees uitgebreide omschrijving.

P&V Park Park Belle Dune Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Park Belle Dune aan de Baai van de Somme in Frankrijk

Park Belle Dune ligt in het hart van een beschermd duingebied van 250 hectare groot in Frankrijk. Het park ligt aan de Baai van de Somme. Je kunt verblijven in de harmonie met de natuur dankzij de samenwerking met het WWF. Een heerlijk verblijf gelegen tussen de dennenbossen en de meren. Het bijzondere aan dit mooie park is dat het een ecologisch vakantiepark is.

Faciliteiten en activiteiten op park Belle Dune

De appartementen en de vakantiehuisjes zijn geïnspireerd op het Picardië van de 20ste eeuw. Ze zijn verdeeld in zes verschillende autovrije zones. De sfeer in de huisjes is erg gezellig, de meeste vakantiehuisjes en appartementen van park Belle Dunne zijn nieuw of helemaal gerenoveerd. Hierdoor krijg je nog meer comfort! Je vindt hier een overdekt en openlucht zwembad, het is gelegen aan een 18-holes golfterrein. Een gezellig en sfeervol vakantiepark voor het hele gezin. Er is een kids & teens club, leeftijd tot achttien jaar en er zijn veel sportactiviteiten zoals golfen, fietsen, tennissen en zeilen.

Kortingen en aanbiedingen Park Belle Dune

Park Belle Dune is een compleet park waar met goed en slecht weer veel te doen is. Als je het park wilt boeken voor de laagste prijs, dan raden we je aan om de prijzen van de aanbieders voor dit park met elkaar te vergelijken. We hebben de beste aanbieders voor je op een rijtje gezet. Er zijn voldoende mogelijkheden om aanbiedingen en kortingen te vinden van Park Belle Dune. Geniet er van en heb een fijne vakantie!

Deze website gebruikt cookies, meer info