☰ Menu
 
 

Bayernpark Ruhpolding

Park in het kort


Gelegen op 1 van de mooiste stukjes van Duitsland, vind je Bayernpark Ruhpolding. Het vakantiepark biedt diverse mogelijkheden voor zowel jong als oud om eens even lekker te genieten. Zo is er een sauna, een restaurant en voor de snelle hap kun je ook even langs de op het vakantiepark gelegen snackbar. Uiteraard is er ook gedacht aan de sportieve vakantieganger. In de winter zijn er rondom het park Langlauf- en skimogelijkheden. Om te verblijven op Bayernpark Ruhpolding kun je kiezen uit diverse vakantiebungalows. Lees uitgebreide omschrijving.

Bayernpark Ruhpolding Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Bayernpark Ruhpolding in Eisenärzt

Gelegen op 1 van de mooiste stukjes van Duitsland, vind je Bayernpark Ruhpolding. Het vakantiepark biedt diverse mogelijkheden voor zowel jong als oud om eens even lekker te genieten. Zo is er een sauna, een restaurant en voor de snelle hap kun je ook even langs de op het vakantiepark gelegen snackbar. Uiteraard is er ook gedacht aan de sportieve vakantieganger. In de winter zijn er rondom het park Langlauf- en skimogelijkheden. Om te verblijven op Bayernpark Ruhpolding kun je kiezen uit diverse vakantiebungalows.

Kortingen en aanbiedingen Bayernpark Ruhpolding

Natuurlijk boek je je vakantie naar Duitsland het liefst tegen de allerlaagste prijs. Voor Bayernpark Ruhpolding hebben we daarom de beste aanbieders voor je opgezocht. Vergelijk de prijzen en kies het aanbod dat het beste bij je past. Zo boek je je vakantie doorgaans flink wat voordeliger.

Deze website gebruikt cookies, meer info