☰ Menu
 
 

Super Sale bij Canvas Holidays - Campings met enorme korting

Super Sale bij Canvas Holidays - Campings met enorme korting

7 dagen lang kun je campingaccommodaties van topniveau met flinke korting boeken bij Canvas Holidays. De Super Sale is namelijk begonnen en de meeste campings boek je nu tegen een korting tot maar liefst 50%. Graag willen we er ook nog even bij vermelden dat dit ook een echte korting is, je boekt dus t/m 2 April echt heel voordelig bij Canvas. Meer informatie over de Super Sale, of direct boeken? Ga dan direct naar de actiepagina van Canvas Holidays.

Korting tijdens de Canvas Super Sale

Even in het kort, hoe werk de Canvas Super Sale? Je kan boeken zolang deze actie loopt en dat is van 27 Maart 2015 t/m 2 April 2015. De korting geldt niet voor alle campings waar Canvas Holidays accommodaties heeft, maar wel voor bijna al deze campings. De korting waarmee je boekt bedraagt 50% voor een vakantie tot 19 Juni 2015 en 40% van 20 Juni 2015 t/m 4 Juli 2015. De lijst met campings waarvoor deze korting geldt vind je op de website van Canvas Holidays. De juiste pagina vind je via deze link.

Niet alleen hoge korting, ook hoge kwaliteit

Canvas is misschien niet de meeste aanbieder van accommodaties op campings, maar naar onze mening wel 1 van de beste aanbieders en misschien zelfs de absolute topper op dit gebied. Op de campings lopen namelijk Nederlands sprekende mensen die in dienst zijn van Canvas. Deze mensen helpen je naar je accommodatie, maar kunnen je ook e.a. vertellen over de omgeving. Verder stelt Canvas Holidays je zeker niet teleur met de kwaliteit van de accommodatie. Deze kwaliteit en service, gecombineerd met deze hoge korting tijdens de Super Sale, is dit naar onze mening een top aanbod. Heb je dus zin in een zonnige campingvakantie? Bekijk dan zeker even deze aanbieding. De lijst campings en alles over de Super Sale, vind je overigens via deze link.

Deze website gebruikt cookies, meer info