☰ Menu
 
 

Boek pasen met maximale korting bij Sunparks

Boek pasen met maximale korting bij Sunparks

Boek bij Sunparks pasen met maximale korting en profiteer van de vele faciliteiten die de Sunparks parken te bieden hebben. Daarnaast worden er ook veel activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Bij Sunparks heb je de keuze uit 2 parken. Kempense Meren en Oostduinkerke aan Zee. Deze laatste vind je aan de Belgische kust. De eerste, zoals de naam al doet vermoeden in het schitterende Kempense Meren gebied.

Check de actuele beschikbaarheid en prijzen bij Sunparks

Pasen vieren op Sunparks Kempense Meren

Een indoorspeeltuin, een subtropische zwembad, een kinderboerderij en heel veel meer. Verblijf je tijdens het paasweekend op Sunparks Kempense Meren, dan weet je in ieder geval zeker dat de kinderen zich geen moment vervelen. Ook volwassenen zitten goed op dit mooie park. De uitgebreide wellness faciliteiten zorgen voor de nodige dosis extra ontspanning tijden dit weekend. Uit eten kan in 1 van de restaurants. Verblijven doe je in 1 van de bungalows op dit park. Over het algemeen zullen deze je zeker niet teleurstellen.

Check de actuele beschikbaarheid en prijzen bij Sunparks

Pasen vieren op Sunparks Oostduinkerke aan zee

Het subtropische zwembad met glijbaan en golfslagbad staat garant voor een flinke dosis watervermaak tijdens dit paasweekend. Daarnaast zijn er ook nog eens de uitgebreide wellness voorzieningen met verschillende sauna's, baden en massages. Buiten deze zaken staat dit park bekend om de vele leuke dingen die er te vinden zijn. Daarnaast ligt Oostduinkerke aan zee natuurlijk aan de kust. Je kan hier genieten van de zon, maar ook lekker uitwaaien aan het strand.

Check de actuele beschikbaarheid en prijzen bij Sunparks

Maximale Korting Pasen bij Sunparks

Sunparks heeft een speciale pagina over pasen op hun website. Hier kun je het paasweekend boeken met maximale korting. Alle faciliteiten die de Sunparks bieden, maar dan voor de laagste prijs. Hiermee kun je voor de laagste prijs verblijven in Belgie. Wij wensen je een fijne vakantie op 1 van deze mooie parken.

Check de actuele beschikbaarheid en prijzen bij Sunparks

Deze website gebruikt cookies, meer info