☰ Menu
 
 

Landal Echt veel voordeel actie

Landal Echt veel voordeel actie

Een nieuwe actie waarbij je veel korting kan pakken bij Landal GreenParks heet “Echt veel voordeel”. Maak gebruik van deze actie en boek al vanaf € 229,- (4 personen, 4 nachten). Het ziet er naar uit dat dit 1 van de scherpste acties ooit is die Landal GreenParks heeft gedaan. Daarnaast zijn we niet echt van Landal gewend dat ze met zulke scherpe kortingsacties komen. Wil je dus boeken, dan lijkt het aantrekkelijk om nu je kans te grijpen.
Check de "Echt veel voordeel" pagina bij Landal

Looptijd Landal “Echt veel voordeel” actie

Deze Landal kortingsactie is gestart op vrijdag 22 september 2023 en zal 6 oktober 2023 worden beëindigd en dus totaal 2 weken lopen. Mocht je echter gebruik van deze actie willen maken, dan kun je beter direct toeslaan. Vaak geldt het op=op principe. Dit kan ook niet anders, want volgeboekte bungalows zijn nu eenmaal volgeboekte bungalows.
Check de "Echt veel voordeel" pagina bij Landal

Voorwaarden voor deze aanbieding

Uiteraard zijn er ook aan deze “Echt veel voordeel” actie wel voorwaarden verbonden. Zo moet de boeking gemaakt worden tussen 22-9-2023 en 6-10-2023 en is deze actie geldig voor aankomsten voor 22 december 2023. Daarnaast kun je deze korting niet combineren met andere kortingen, of acties. Ook zijn er nog wat andere voorwaarden, maar al met al ziet dit eruit als een hele scherpe actie.
Check de "Echt veel voordeel" pagina bij Landal

Deze website gebruikt cookies, meer info