Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal familieweekend - aanbieding familievilla's bij Landal GreenParks

Landal familieweekend - aanbieding familievilla's bij Landal GreenParks

Veel mensen hebben een druk leven en eens even iets met elkaar afspreken komt er vaak niet van. Een familieweekend is een mooie manier waardoor mensen elkaar weer eens kunnen ontmoeten. Bij Landal GreenParks vind je speciale bungalows om zo'n familieweekend te organiseren. Naast speciale bungalows is het natuurlijk ook mogelijk om een aantal bungalows dichtbij elkaar te reserveren. Ook heeft Landal GreenParks op sommige parken speciale extra grote villa's die er geheel op ingericht zijn om een familieweekend tot een succes te maken.
De speciale familieweekend pagina bij Landal GreenParks

Reüniebungalows op Heideheuvel, Miggelenberg en Twenhaarsveld

Speciaal voor een familieweekend zijn op Landal Heideheuvel, Landal Miggelenberg en Landal Twenhaarsveld speciale reüniebungalows ingericht. Dit zijn 3 vrijstaande bungalows naast elkaar + 1 bungalow die enkel bestaat uit een huiskamer + keuken. Je kunt je dus terugtrekken in je eigen bungalow, maar ook de familie opzoeken in de gezamenlijke woonkamer. Op deze manier kun je met elkaar eten, spelletjes doen, of gewoon even bijpraten en heb je hier dus alle ruimte voor.

Een prima oplossing dus, je hebt je eigen bungalow, maar kan ook in de gezamenlijke bungalow bij elkaar gaan zitten. Echt een aanrader om bovenstaande 3 opties eens te bekijken.

Familie Bungalows voor 24 personen

Ook heeft Landal een aantal parken waar je bungalows vindt die plaats bieden aan maar liefst 24 personen. Groot voordeel: Het zijn nog luxe bungalows ook. Zo vind je in deze bungalows uiteraard genoeg badkamers, sommigen zelfs voorzien van een sauna. Ook van de keuken mag je uiteraard het nodige verwachten. Van plan om een familieweekend te organiseren in een luxe bungalow die plaats biedt aan 24 personen? Bekijk dan deze enorm grote bungalow via onderstaande links:

Met elkaar een familieweekend doorbrengen in deze luxe bungalows, zul je niet snel meer vergeten, daarnaast is het natuurlijk erg handig om met zo'n grote grote groep te beschikken over een familiebungalow die van alle gemakken is voorzien.

Reserveer je familieweekend op tijd

Het fenomeen familieweekend wordt steeds populairder, evenals andere groepsvakantie op een vakantiepark. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit soort speciale bungalows regelmatig volgeboekt zit. Zeker bij een keten als Landal Greenparks, wil dit weleens erg hard lopen. Reserveer daarom op tijd, zodat je zeker weet dat je het familieweekend kan houden in de accommodatie die hier voor jullie het meest geschikt voor is.
De speciale familieweekend pagina bij Landal GreenParks

Deze website gebruikt cookies, meer info