Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Acties Sunparks. De beste Sunparks kortingen

Acties Sunparks. De beste Sunparks kortingen

Voor de parken van Sunparks kun je vaak met erg veel korting boeken. Het belangrijkste: Je moet weten van welke actie je gebruik maakt. De korting waarmee je vervolgens bij Sunparks kan boeken ligt dan vaak rond de 25%. De uiteindelijke boekingsprijs is als we naar faciliteiten en bungalows die de Sunparks parken aanbieden erg gunstig. Zeker als je met kinderen op vakantie wilt in België, is het zeker de moeite waard om 1 van de  Sunparks parken in overweging te nemen.

Sunparks kortingen

Je kan flink besparen door gebruik te maken van 1 van de vele kortingen. Zeker als je als gezin, of 55 plusser 1 van de Sunparks parken wilt gaan boeken. Daarnaast biedt Sunparks ook voor de schoolvakanties erg aantrekkelijk acties. We sommen de beste Sunparks acties voor je op.

Vroegboekkorting, korting tot 45%

Het mooie van vroegboekkorting is dat je deze actie kan combineren met andere kortingsacties van Sunparks. Hierdoor kan je korting oplopen tot wel 45%. Jonge gezinnen korting, of 55+ korting geeft een maximale korting van 25%. Vroegboekkorting geeft een korting van maximaal 20%. Bij elkaar opgeteld is dit dus 45%. Vroegboekkorting bij Sunparks werkt volgende de volgende voorwaarden:

 • Boek 6 maanden, of meer voor aankomst en ontvang 20% korting
 • Boek 4 maanden, of meer voor aankomst en ontvang 15% korting
 • Boek 2 maanden, of meer voor aankomst en ontvang 10% korting

Bijkomend voordeel: Boek je bij Sunparks met vroegboekkorting, dan heb je vanwege de ruimere beschikbaarheid ook een ruimere keuze. Nadeel is natuurlijk wel dat je op tijd moet beslissen wanneer en waar je op vakantie gaat.
Alle info en gebruik maken van vroegboekkorting bij Sunparks

Sunparks Jonge Gezinnen korting

Dit is een vrij unieke korting die in veel gevallen toegepast kan worden. Met de Jonge Gezinnen korting van Sunparks boek je 25% voordeliger. Een leuke actie die ook nog eens te combineren is met vroegboekkorting, waardoor je korting op kan lopen tot wel 45%. Voorwaarde: Er moet minstens 1 kind jonger dan 13 jaar meegaan naar Sunparks.
Alle info en gebruik maken van Sunparks Jonge Gezinnen korting

Sunparks 55+ korting

Gaat er iemand van 55 jaar of ouder mee naar Sunparks, dan kun je gebruik maken van 55+ korting. Je korting bedraagt dan 25%, maar je kan deze actie ook combineren met vroegboekkorting, waardoor je korting oploopt tot wel 45%. Enige voorwaarde is dat er iemand meegaat van 55 jaar, of ouder.
Alle info en gebruik maken van Sunparks 55+ korting

Last Minutes bij Sunparks

Nadeel van last minute boeken is de soms wat matige beschikbaarheid. Voordeel: De flinke korting op het moment dat de Sunparks parken nog niet zo heel erg vol zitten. 40% korting is geen uitzondering. Dit is overigens wel een korting op de kale boekingsprijs. Mocht je een last minute bij Sunparks kunnen vinden die bij je past, dan heb je geluk, want je profiteert van een behoorlijk groot voordeel.
Check de actuele Sunparks Last Minutes

Schoolvakantie korting

Dit is een zeer aantrekkelijk korting. De reden: Tijdens schoolvakanties zijn de meeste bungalowparken vaak stampvol. Hoe voller een park is, hoe meer je betaalt. De schoolvakantie kortingen geven daarom in geld uitgedrukt dan ook enorm veel voordeel. De schoolvakantie kortingen bij Sunparks gelden voor de volgende schoolvakanties:

 • Zomervakantie
 • Kerstvakantie
 • Herfstvakantie
 • Voorjaarsvakantie
 • Pasen
 • Hemelvaart en Pinksteren
 • Meivakantie

Kortom: Je hebt een ruime keuze uit vrijwel alle schoolvakanties en kan tijdens deze periodes lekker voordelig verblijven op 1 van de Sunparks parken.
Alles over schoolvakantie kortingen bij Sunparks

Maximale korting bij Sunparks

Goed nieuws dus als je op vakantie wilt naar België. Sunparks beschikt over erg aantrekkelijke aanbiedingen, waardoor je vakantie stukken voordeliger uit kan vallen. Maak gebruik van 1 van bovenstaande kortingen en verblijf voordelig op 1 van de 3 Sunparks parken:

 • Sunparks De Haan aan Zee
 • Sunparks Kempense Meren
 • Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Op al deze parken vind je erg veel faciliteiten, natuurlijk toegespitst op de kinderen, maar ook volwassenen komen op de Sunparks parken goed aan hun trekken. Met bovenstaande kortingen wordt een vakantie op 1 van deze parken ook nog eens heel erg betaalbaar.