☰ Menu
 
 

Landal Brandnertal

Bürserberg, Voralberg

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Luxe resort op 1170 meter hoogte tussen de bergen
  • Geschikt voor sportieve wintersportvakantie
  • Zeer uitgebreide beauty en wellness faciliteiten

Op zoek naar een toppark in Oostenrijk? Landal Brandnertal is zonder meer 1 van de toppers. Op het park is enorm veel te doen, voor de kinderen, maar ook voor volwassenen, o.a. uitgebreide beauty & wellness faciliteiten. De appartementen zijn allen erg comfortabel, maar ook hele luxe appartementen vormen op dit park geen uitzondering. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Brandnertal Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Ga lunchen bij 1 van de restaurant in de omgeving

Landal Brandnertal tussen de Oostenrijkse bergen

Stap de auto uit en adem diep in. De komende vakantie kun je namelijk genieten van de frisse berglucht, want je verblijft tussen de Oostenrijkse bergen. Landal Brandnertal is een luxe resort gelegen op een hoogplateau op 1170 meter hoogte. De appartementen waarin je op dit park verblijft bevinden zich in prachtig vormgegeven chalets. Kenmerkend aan de omgeving van het park zijn de adembenemende bergen, de schitterende natuur en de vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Landal Brandnertal is geschikt voor een sportieve wintersportvakantie, maar ook de zomervakantie doorbrengen op dit kindvriendelijke park is zeker een goed idee.

Speeltuin

Landal Brandnertal, leuk voor de kinderen

Een kindvriendelijk park kan natuurlijk niet zonder zwembad, Landal Brandnertal is dan ook voorzien van een binnenzwembad met apart peuterbad. Daarnaast zijn er voor de kinderen ook tal van andere leuke dingen te doen op dit Oostenrijkse park, zo is er een indoorspeelplaats, Bollo club, een fun- & entertainmentprogramma, er zijn speeltuinen aanwezig, een kinderfietspark, slacklining, een blotevoetenpad en gratis kinderopvang voor kinderen vanaf 3 jaar.

Relaxruimte bij de sauna

Beauty & wellness op Landal Brandnertal

Even lekker ontspannen, of als je in de winter op Landal Brandnertal verblijft even lekker op temperatuur komen? Maak dan gebruik van de zeer uitgebreide beauty & wellness faciliteiten op het park. Je vindt op Landal Brandnertal diverse sauna’s, waaronder een kleuren-/biosauna, een infraroodcabine en natuurlijk een relaxruimte. Ook de whirpool is heerlijk om even lekker tot te komen.

De inrichting van 1 van de appartementen

Accommodaties op Landal Brandnertal

Typisch Oostenrijks, maar wel lekker modern en soms zelfs zeer luxe. Een korte omschrijving over wat je mag verwachten van de appartementen op Landal Brandnertal. De appartementen bieden plaats aan 4 t/m 10 personen, de meest luxe uitvoeringen beschikken zelfs over een infraroodsauna en een zonnebank. Verder vind je in de appartementen vloerverwarming en een open haard, zeker als je hier de wintersportvakantie doorbrengt erg leuke extra’s. Overigens, ga je hier op wintersport? Er is ook een gezamenlijke berging voor de wintersportspullen.

Sfeerimpressie van Landal Brandnertal

Kortingen en aanbiedingen Landal Brandnertal

Een lekker compleet vakantiepark met leuke dingen voor volwassenen, maar ook voor kinderen, een park dat zowel geschikt is voor de zomervakantie, als voor de wintersportvakantie. Natuurlijk boek je Landal Brandnertal het liefst voor de scherpste prijs. Ons advies: Bekijk eerst eens de actuele aanbiedingen en acties van Landal GreenParks, vervolgens kun je ook nog de diverse door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark vergelijken. Houdt hierbij wel rekening met mogelijk bijkomende kosten, als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Op deze wijze maak je een eerlijke vergelijking en pakt je vakantie mogelijk een heel stuk voordliger uit. We wensen je alvast een fijne vakantie tussen de Oostenrijkse bergen op het schitterende Landal Brandnertal!

Deze website gebruikt cookies, meer info