☰ Menu
 
 

Park Wijde Aa

Park Wijde Aa

Park in het kort


  • Erg geschikt voor watersporters en vissers
  • Dichtbij de steden Amsterdam, Leiden en Den Haag
  • Luxe vrijstaande villa's

Niet ver van de steden Amsterdam, Leiden en Den Haag vindt u Park Wijde Aa in Roelofarendsveen. Het park is gelegen direct aan het water, dus biedt vele mogelijkheden voor watersporters en vissers. Op het park vindt u luxe villa's die zijn voorzien van o.a. een vaatwasser en een dakterras. Lees uitgebreide omschrijving.

Park Wijde Aa Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Uitgebreide omschrijving

Park Wijde Aa in Roelofarendsveen

Niet ver van de steden Amsterdam, Leiden en Den Haag vindt u Park Wijde Aa in Roelofarendsveen. Het park is gelegen direct aan het water, dus biedt vele mogelijkheden voor watersporters en vissers. Op het park vindt u luxe villa's die zijn voorzien van o.a. een vaatwasser en een dakterras.

Faciliteiten op Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa vindt u een keur aan faciliteiten, zoals internet op het gehele park, een jachthaven, visvlonder, activiteitenhonk, badmintinveld, een meer en veel op het gebied van waterrecreatie, een infraroodsauna en nog heel veel meer.

Kortingen en aanbiedingen Park Wijde Aa

U kunt Park Wijde Aa boeken voor de laagste prijs door de aanbiedingen te vergelijken van de door ons geselecteerde aanbieders. Zo betaalt u nooit teveel voor uw vakantie op Park Wijde Aa.

Deze website gebruikt cookies, meer info