Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Summio Parc Port Greve

Brouwershaven, Zeeland

Summio Parcs

Park in het kort


  • Direct aan het grevelingenmeer
  • Uitgebreid park met veel (kindvriendelijke) faciliteiten
  • Mooie bungalows en appartementen

Pal aan het Grevelingenmeer. Voorzien van indoor speelplaats, overdekt zwembad met 3 aparte kleuterbaden Restaurant Gusto en natuurlijk de Bollo Club. Zeker voor gezinnen met kinderen een erg leuk park. Toch is Vakantiepark Port Greve ook een erg leuk park om samen uit te waaien aan het strand. Zowel qua voorzieningen en bungalows staat dit park op hoog niveau. Naast de mooie vrijstaande en geschakelde bungalows kun je hier ook kiezen voor een appartement. Een deel van de appartementen biedt zelfs uitzicht over het Grevelingenmeer. Kortom een toppark in de mooie omgeving van het stadje Brouwershaven. Lees uitgebreide omschrijving.

Summio Parc Port Greve Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Woonkamer in 1 van de bungalows

Vakantiepark Port Greve, een kindvriendelijk strandresort

Beleef Zeeland vanaf een park waar je zeker weet dat alles klopt. In het kleine stadje Brouwershaven, in het buurtschap Den Osse vind je vakantiepark Port Greve. Dit zeer kindvriendelijke vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer en biedt erg veel faciliteiten. De indoorspeelplaats, het overdekte zwembad en de Bollo Club zorgen voor veel vermaak. Daarnaast is dit een echt strand resort, want het park ligt pal aan het strand. In de avond nog even een strandwandeling, is hier een kleine moeite. Een erg mooi park om een heerlijke tijd te hebben tijdens een romantisch weekendje weg. Daarnaast zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Verse broodjes in de supermarkt

Faciliteiten op Port Greve

Qua faciliteiten staat dit park op een erg hoog niveau. Dit park is dan ook bovengemiddeld groot, waardoor hier meer te doen is dan op een gemiddeld vakantiepark. Zeker voor de kinderen stikt het hier van de vele faciliteiten en activiteiten.

Het zwembad op Landal Port Greve

Zwembad

Een overdekt zwembad met diverse waterattracties. Zo vind je hier een enorme glijbaan van bijna 60 meter lang. Maar liefst 3 aparte kleuterbaden. Voor de ontspanning zijn er een infraroodsauna en een zonnebank. Ook als je wilt leren duiken, een leuk park. In het zwembad vind regelmatig een duikintroductie plaats.

Airtrampoline

Voor de kinderen

Uiteraard beschikt een super compleet park als Port Greve over een indoospeelplaats. Daarnaast genieten de kinderen van de ballenbak, het Fun & Entertainment programma, de zandbak, de Kids & Running track, ballenbak en de speeltuinen. Verder is hier de grote kindervriend Bollo aanwezig. Bollo heeft zijn eigen huis op het park en natuurlijk de Bollo Club.

Het zwembad op Landal Port Greve

Andere faciliteiten

Uiteraard vind je op een park dat zo dichtbij het strand ligt, vind je veel wateractiviteiten. Zo kun je hier surfen en vind je hier een jachthaven. Daarnaast vind je in de Park Plaza o.a. bowlingbanen, een amusementshal en airhockey. Ook qua sportieve faciliteiten geen gebrek. Tennisbanen zijn aanwezig, evenals een multifunctioneel sportveld en een midgetgolfbaan.

Verse broodjes in de supermarkt

Eten & drinken

Als je uit eten wilt gaan, hoef je het park niet af. Je vindt hier namelijk Restaurant Gusto. Hier kun je culinair genieten van de uitgebreide menukaart. Daarnaast is er de snackbar, waar je naast de gebruikelijke snacks ook diverse afhaalmaaltijden kunt bestellen. Voor boodschappen kun je terecht bij de ParkShop, de supermarkt op het park. Nog meer genieten? Probeer dan eens het “Proef Zeeland” arrangement.

1 van de bungalows op Landal Port Greve

Port Greve accommodaties

Vakantiepark Port Greve biedt qua accommodaties een ruime keuze. Je kan kiezen voor zowel vrijstaande, of geschakelde bungalows, maar ook voor een appartement. De types 4SG, 6 SA en 6SB bieden een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. Deze liggen aan de overkant van de weg t.o.v. het park. Bijkomend voordeel is de korte loopafstand naar de Park Plaza. De moderne bungalows op het park zijn ook van behoorlijk hoog niveau. Iets om rekening mee te houden: Het park is vrij groot, zit je achterop het park, is het vrij ver lopen of fietsen naar de Park Plaza. Handig dus om even de plattegrond erbij te pakken als je boekt. Naast veel verschillende varianten, zoals bijvoorbeeld bungalows voorzien van sauna, vind je ook een paar extra toegankelijke bungalows.

Bekijk alle bungalows
Airtrampoline

Mooie omgeving

In de omgeving van het park vind je tal van leuke mogelijkheden voor uitstapjes. De meest bekende is misschien wel Deltapark Neeltje Jans. Hier vind je enorm veel attracties, zoals een waterpark, aquarium en er wordt informatie gegeven over de stormvloedkering. Ook leuk is de Sint Lievensmonstertoren in Zierikzee. Deze mag je beklimmen en dat is best een leuke uitdaging. Als je meer van bos houdt, vind je op korte afstand Klimbos Westerschouwen. Wijnliefhebbers kunnen genieten bij Wijnhoeve de Kleine Schorre. Daarnaast kun je in het prachtige Zeeland natuurlijk genieten van zon, zee en strand. Met de ligging park aan het Grevelingenmeer sta je in enkele stappen op het strand.

Tips in de omgeving
Woonkamer in 1 van de bungalows

Kortingen, aanbiedingen en last minutes

Wil je Port Greve in Brouwershaven boeken voor de laagste prijs? Meestal vind je leuke relevante aanbiedingen tussen de Landal kortingen. Ook last minute boeken kan erg gunstig uitpakken voor dit park, al is dit een erg populair park en loop je het risico dat alle accommodaties zijn volgeboekt. Tevens kun je natuurlijk ook bij de door ons geselecteerde aanbieders prijzen en beschikbaarheid checken. Houdt hierbij wel rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. We hopen dat je een fijne vakantie zult hebben op dit populaire vakantiepark en dat je zult genieten!

Reviews

9.1

S. Baeijaert
08-06-2017

heel goede service

We hadden de eerste maal echt geen leuke ervaring gehad (stinkende frigo, niet netjes gepoetst) en met het invullen van een feedback recensie en het melden bij de receptie, eens thuisgekomen, zijn we gecontacteerd geweest via brief met verontschuldigingen en met kortingen op een volgende boeking wat we dan ook gedaan hebben. Zo zie je maar dat de service bij Landal heel goed is.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info